Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup'tan indirim cevabı!

Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup'tan indirim cevabı!

Beşiktaş’ta Necip Uysal’dan sonra Oğuzhan Özyakup’un da yıllık ücretinde indirim yapmaya hazır olduğu belirlendi.

Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup'tan indirim cevabı!

Beşiktaş’ta takım kaptanlarından olan ve devre arasında sürpriz şekilde Feyenoord’a kiralık giden Oğuzhan Özyakup’un, kulübün yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle maaş indirimi konusunda Necip Uysal ile birlikte öncülük yapmaya sıcak baktığı öğrenildi.

Koronavirüs salgını sonrası kulübün içinde bulunduğu sıkıntılara, kaptanlardan biri olarak asla duyarsız kalamayacağını yönetime ilettiği ortaya çıkan Oğuzhan’ın indirim konusuna yeşil ışık yaktığı belirlendi. Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın kiralık gitmesine karşı çıktığı ve önümüzdeki sezon takıma kazandırmak istediği Oğuzhan’ın bu yaklaşımı, siyah-beyazlı yöneticileri bir hayli memnun etti. Necip ve Oğuzhan’ın indirimler konusunda başı çekmesinden memnuniyet duyan yönetim; Jeremain Lens, Burak Yılmaz ve Domagoj Vida gibi yüksek yıllık ücret kazanan isimlerden de aynı duyarlılığı bekliyor. Yeni sezon planlaması çerçevesinde önce kendi içindeki değerleri takıma kazandırarak tasarrufun ön önemli adımını atmayı planlayan siyah-beyazlılar, Önümüzdeki günlerde diğer oyuncularla da masaya oturacak.

Haberin Devamı

İndirim konusunda kulübün karşı karşıya kaldığı sıkıntıları tüm detaylarıyla bu oyunculara anlatacak olan yönetim, kadroya yeni katılacak oyunculara da yıllık ücret olarak kendi kriterlerini kabul ettirecek.

Beşiktaşta Oğuzhan Özyakuptan indirim cevabı