Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'ta sakatlar takıma döndü

Beşiktaş'ta sakatlar takıma döndü

Beşiktaş, İstanbul Başakşehir ile Pazartesi günü yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Beşiktaş'ta sakatlar takıma döndü

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana milli takım kamplarından dönen Demba Ba ile Pedro Franco'nun yanı sıra, sakatlıkları geçen Ersan Adem Gülüm ve Gökhan Töre de katıldı. Gribal enfeksiyon nedeniyle dünkü idmanda yer almayan Oğuzhan Özyakup ile izinli Olcay Şahan da takımla çalıştı.

Antrenmanın ilk bölümünde koşu ve 5'e 2 pas çalışması yapan siyah-beyazlı takım, daha sonra iki bölüme ayrıldı. Bir grup kanatlardan yapılan ortalarla gol çalışması yaparken, Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup, Ersan Adem Gülüm ve Serdar Kurtuluş'tan oluşan ekiple, Jose Sosa, Demba Ba, Kerim Frei ve Pedro Franco'nun yer aldığı takım ayak tenisi oynadı.

İdmana, sakatlığı süren Tolga Zengin, bağırsak enfeksiyonu geçiren Tomas Sivok, bireysel çalışan Mustafa Pektemek, Alexander Milosevic, Atiba Hutchinson, Tolgay Arslan, Daniel Opare ve izinli Veli Kavlak katılmadı. Olcay Şahan ve Uğur Boral, antrenmanın ardından sahada kalarak, bir süre daha idman yaptı.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı takım, İstanbul Başakşehir karşılaşmasının hazırlıklarını Cuma gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.

Diğer yandan 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü'nde çocuklar Beşiktaş'ın sabah yaptığı antrenmanı izledi.

Antrenmanı saha kenardan yer alan tribünlerden izleyen küçük taraftarlarla İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi yakından ilgilendi. Çalışmanın sonunda futbolcularımız ile tanışan çocuklar oyuncularımız ile hatıra fotoğrafı çekildi ve sohbet etti.