Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'ta şampiyonluk yemini

Beşiktaş'ta şampiyonluk yemini

Siyah beyazlı oyuncular, Trabzonspor maçından sonra şampiyonluk için kenetlendi.

Beşiktaş'ta şampiyonluk yemini

Soyunma odasında galibiyeti kutlayan siyah-beyazlılar, “Bu işi buraya kadar getirmişken peşini bırakmamalıyız. Şampiyonluğa en yakın takım biziz” dedi.

Trabzonspor galibiyeti, Beşiktaşlı futbolcuların şampiyonluğa olan inancını zirveye çıkardı. Karşılaşmanın ardından soyunma odasında 2-0’lık zaferi kutlayan siyah-beyazlılar şampiyonluk için tek yumruk oldu.

Kutlamalarda fazla aşırıya kaçmayan futbolcuların, “Bu işi buraya getirmişken peşini bırakmamalıyız. Şampiyonluğa en yakın takım biziz. İşimiz asıl şimdi başlıyor” diye konuştukları ortaya çıktı.

Mustafa Pektemek’in attığı ikinci golden hemen sonra maçın bitmesi nedeniyle gol sevincini soyunma odasında yaşayan siyah- beyazlı oyuncuların, “Karabükspor maçında son saniyelerde Cenk Tosun’un golüyle üç puan geldi. Ardından Trabzonspor’u rakip sahada yendik. Her şey bu kadar üst üste iyi gidiyorken şampiyonluğu kimseye kaptırmamalıyız” diyerek şampiyonluk yemini ettikleri aktarıldı.

Zafer havasından bir an önce çıkmaları gerektiğini de birbirlerine söyleyen Beşiktaşlı futbolcular, Gaziantepspor maçının önemine de dikkat çekti. Takım psikoloğunun önerisiyle kalan haftalara bir bütün olarak değil maç maç bakan siyah-beyazlı futbolcuların, mutlu sona adım adım ulaşmak için fikir birliğine vardıkları vurgulandı.

Haberin Devamı

(Skorer)