Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'ta Abdullah Avcı 3 yıllık imzayı attı

Beşiktaş'ta Abdullah Avcı 3 yıllık imzayı attı

Beşiktaş'ın yeni Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Vodafone Park'ta düzenlenen basın toplantısında siyah-beyazlı kulübe 3 yıllık imza attı ve görevine resmen başladı.

Beşiktaş'ta Abdullah Avcı 3 yıllık imzayı attı

Beşiktaş’ta Abdullah Avcı dönemi resmen başladı. Şenol Güneş’in yerine 3 yıllığına göreve getirilen başarılı teknik direktör, Vodafone Park’ta düzenlenen törende resmi sözleşme imzaladı.

"Göksel Gümüşdağ'a teşekkür ediyorum"

Toplantıda sözü alan Başkan Fikret Orman, "Çok istediğimiz bir imzayı atıyoruz. Çok arzu ederek mutlu olarak attığımız bir imza. Hayırlı olsun Beşiktaş camiasına. Siyah beyaz size çok yakışmış (Abdullah Avcı'ya). Başakşehir Başkanı'na başta Göksel Gümüşdağ'a teşekkür ediyorum. Etik değerlere çok dikkat ediyoruz. Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil'le Abdullah Avcı abi-kardeş gibiler. Göksel başkanla da nezaketen konuştum. Çok kısa sürede bir noktaya geldik. Hayırlı olsun tekrar.

İşte 55 yaşındaki teknik adamın sözleri: "Zarif sözleri için Sayın Başkan Fikret Orman'a teşekkür ediyorum. Sıcak karşılama için Beşiktaş camiasına teşekkür ediyorum. Geldiğim noktaya önemli katkı sağlayan Başakşehir'in her çalışanına tek tek teşekkür ediyorum. Sayın Göksel Gümüşdağ'a iyi niyetinden desteğinden dolayı teşekkürler. Şerefiyle oynayıp hakkıyla kazanan Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşamak en büyük isteğim. Oyuncu grubunun keyif aldığı bir oyunla şampiyonluk yaşamak istiyorum. Oynadığı futbolla taraftarının sevgisini kazanan bir Beşiktaş takımı izlettirmek istiyorum.
"Beşiktaş çok kaliteli oyuncu grubuna sahip"
A Milli Takımımız'ın oyuncularını ve talebesi olduğum teknik direktör Şenol hocayı tebrik ediyorum, bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum. Bundan sonraki süreçte Milli Takım'a oyuncu vererek destek olmak istiyoruz. Beşiktaş çok kaliteli oyuncu grubuna sahip. Beşiktaş scout ekibiyle toplantı yaptık. Çalışmalarımız devam ediyor. Bunu yönetime sunup bundan sonraki süreci takip edeceğiz.

"Burada desibel rekorları kırıldı"
Bulunduğumuz yerde benim işim teknik taktik ve takım organizasyonları geliştirmek. Başakşehir'de bunu adım adım gerçekleştirdim. Taraftar büyük bir güç. Burada desibel rekorları kırıldı. Hakikaten kendimi coşkulu ve iyi hissediyorum kendini. Beşiktaş'ın taraftarın coşkusu ve gücü önemli. Bizim oynattığımız oyunda topu geri alma süresi vardır. Beşiktaş taraftarı ile bu süreyi daha kısaltacağız. 5 senelik imzayı da atarken dostluklar, vefa çok önemli. A Milli Takım'la birlikte heyecanı yüksek, ruhu yüksek bir yere gelmeyi Allah bana nasip etti. Umarım bunun karşılığını hep birlikte vereceğiz."
"Çözüm odaklı bir teknik adamım"
Tabii ki sahanın içinde kalacağım, güçlü olacağım. İletişim, çözüm odaklı gitmek. Çatışma değil çözüm odaklı bir teknik adamım.

"Oğuzhan'ı yeniden Türk futboluna ve Beşiktaş'a kazandırmak istiyoruz"
Gökhan Keskin ve Şenol Fidan'ın görev tanımları farklı. Bu kulüpte önemli işler yapmışlar. Detaylı çalışıyoruz. Kaleci departmanı, antrenör departmanı ayrı. Oğuzhan benim ilk Milli Takım'a aldığım oyuncuydu. Oğuzhan'la temas halindeyim. Oğuzhan'ı hem Türk futboluna hem Beşiktaş'a kazandırmak istiyorum. Rakip sahada daha fazla oynayan, topu kaybettiğinde de baskı yapan bir takım olmak istiyoruz.
"Büyük para değil, akıllı para harcamak önemli"
Coşkulu, istediğini sahada alan, coşkulu bir Beşiktaş takımı olmak istiyoruz. Ekip Ümraniye'de çalışıyor. Tespit ettiğimiz yerler üzerinden yönetime sunacağız. Doğru dokunuşlarla hedefinin sonuna kadar gitmek. Seyircinin desteği bizim için çok önemli olacaktır. Beşiktaş'ın hedefi her organizasyonun sonuna kadar gitmektir. Ekibimizi zaman zaman yurt dışına yollayıp, biz ne yapıyoruz, onlar ne yapıyor diye araştırma yapmalarını sağlıyoruz. Büyük para değil, akıllı para harcamak önemli.

Haberin Devamı