Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Haydaaa! Tolgay da sakatlandı

Haydaaa! Tolgay da sakatlandı

Beşiktaş’ta gün geçmiyor ki yeni bir oyuncu sakatlık belasıyla karşılaşmasın...

Haydaaa! Tolgay da sakatlandı

Önceki günkü idmanın son bölümünde ağrı hisseden Tolgay Arslan’ın dün çekilen MR’ında sol kasık bölgesinde 1. derece yırtık tespit edildi. Son haftalarda Biliç’in değişilmez ismi haline gelen 24 yaşındaki oyuncunun 2 maç kaçıracağı tahmin ediliyor

AKIL almaz bir şekilde Beşiktaş’ta futbolcular sakatlanmaya devam ediyor... Sanki takım içinde bir virüs var ve herkes bundan nasibini alıyor...
ZİNCİRİN son halkası Tolgay Arslan oldu... Liverpool ile oynanan UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında attığı müthiş golle siyah-beyazlı taraftarların sevgilisi haline gelen 24 yaşındaki futbolcu, sonrasında Slaven Biliç’in adeta vazgeçilmezi kategorisine girmişti. Kartal’ın çıktığı son 4 maçta ilk 11’de görev yapan Tolgay, performansıyla beğeni topluyordu.
ANCAK o da sakatlandı... Siyah-beyazlı takıma devre arasında Bundesliga ekiplerinden Hamburg’dan gelen Tolgay, imzayı attığı dönemde düşüp elini kırmıştı. Verdiği röportajlarda elindeki kırık nedeniyle yüzde 100 performasını sahaya koyamadığını ifade eden Arslan, bunun da etkisinden kurtulmuştu ki; önceki gün yeni bir şokla karşı karşıya kaldı.
TEDAVİSİ BAŞLADI
BEŞİKTAŞ’IN önceki gün yaptığı antrenmanın son bölümünde ağrı hisseden Tolgay, dün sabah Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi’nde MR çektirdi. Sol kasık bölgesinde 1. derece yırtığa rastlanan yetenekli oyuncunun tedavisine hemen başlandığı belirtildi. Pazartesi günü oynanacak Başakşehir maçında forma giyemeyecek olan Tolgay’ın büyük olasılıkla 27. haftadaki Kasımpaşa karşılaşmasında da oynayamayacağı tahmin ediliyor.

Haberin Devamı