Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'ta Töre alarmı!

Beşiktaş'ta Töre alarmı!

2 dönem transfer yasağına çarptırılan Atletico Madrid, Gökhan Töre için kolları sıvadı.

Beşiktaş'ta Töre alarmı!

Takviye için önünde yalnızca 15 günü bulunan Madrid ekibi, Beşiktaş'ın kapısını reddedilmesi zor bir teklifle çalmaya hazırlanıyor.

Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısında fırtınalar estiren ve zirvenin sahibi olan Beşiktaş’ın yıldızlarına Avrupa’dan teklif üstüne teklif gelmeye devam ediyor. Siyah-Beyazlılar’da sakat olan Veli Kavlak, Tolgay Arslan, Tolga Zengin ve Günay Güvenç haricinde diğer oyuncular için dev kulüpler sıraya girmiş durumda. En flaş gelişme ise İspanyol ekibi Atletico Madrid’in daha önce de kadrosuna katmak istediği Gökhan Töre’de yaşandı.

Ceza geldi, girişim hızlandı

FIFA tarafından transferde usülsüzlük yaptığı gerekçesiyle Real Madrid’le birlikte 2 dönem transfer yasağına çarptırılan Atletico Madrid, Beşiktaş’ın yıldızı için Siyah-Beyazlı yönetimle irtibata geçti. Cezası önümüzdeki yazdan itibaren geçerli olacak İspanyol temsilcisi, transfer döneminin bitmesine 2 hafta kala Gökhan Töre’ye imza attırarak sağ kanat sorununu çözmenin hesabını yapıyor.

Fiyatını 4’e katladı

Daha önce de genç yıldız için Beşiktaş’ın kapısını çalan ve kapıyı 11 milyon Euro’dan açan Atletico Madrid’in bu teklifi Başkan Fikret tarafından reddedilmişti. Maddi anlamda İspanya’nın en istikrarlı takımlarının başında gelen Atletico’nun, transfer yasağı kararı sonrası kesenin ağzını açacağı ve Beşiktaş’a reddedemeyeceği bir teklif sunmaya hazırlandığı kaydedildi. 2014 yılında 4.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Rubin Kazan’dan Beşiktaş’ın yolunu tutan ve 2019’a kadar sözleşmesi bulunan Gökhan, geldiği günden bu yana oynadığı futbolla hem fiyatını 4’e katladı, hem de Avrupa’nın dev kulüplerinin radarına girmeyi başardı.

Haberin Devamı

(Fanatik)