Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'ta transfer için görev dağılımı

Beşiktaş'ta transfer için görev dağılımı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ta transfer için dörtlü görev bölümü yapıldı

Beşiktaş'ta transfer için görev dağılımı

Yeni sezon için transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş'in onayladığı transfer raporu doğrultusunda belirlenen isimlerle görüşmelerini sürdürüyor.

Oldukça geniş bir transfer listesine sahip olan Siyah-beyazlı yönetim, transfer için adeta dörde bölünmüş durumda. Henüz ligler bitmeden bazı oyuncular ve menajerleri ile temasa geçen Erdal Torunoğulları, Fransa, İtalya, Hollanda ve İngiltere'de yoğun bir şekilde transfer görüşmeleri yaparken, başkan Fikret Orman da Rusya ve Ukrayna pazarındaki görüşmeleri bizzat kendisi yapıyor.

Öte yandan İzleme komitesinin başında olan Gökhan Keskin, hafta sonu Danimarka'ya giderek gündemdeki isimlerden biri olan Daniel Agger'i izledi. Gökhan Keskin'in Agger için sunacağı raporun ardından oyuncunun sağlık raporları da geniş bir şekilde incelenecek ve transferi için karar verilecek.

İç transferde ise yetkili olan isim İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi. Fenerbahçe'den ayrılması hemen hemen kesinleşen Gökhan Gönül'ün transferini bitiren isim olan Ahmet Nur Çebi'nin, birkaç gün içinde milli sağ beke imzayı attırması bekleniyor. Çebi'nin Gökhan Gönül transferinden sonra Bursaspor'dan Serdar Aziz için girişimlere başlayacağı ve Şenol Güneş'in çok istediği bu ismi de Beşiktaş'a mutlaka kazandıracağı öğrenildi.

Haberin Devamı

DIŞ BASINDA TRANSFER İDDİALARI

Beşiktaş için dış basında da her gün yeni transfer iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak Rus basını tarafından Terek Grozny takımında sözleşmesi bitecek olan sol kanat oyuncusu Maciej Rybus'un Beşiktaş ile anlaşmak üzere olduğu yazıldı. Polonya vatandaşı olan Rybus, 41 kez Polonya Milli Takımı formasını giydi.

Öte yandan sağ bek hedeflerinden biri olan Gregory Van der Wiel'in İtalyan kulübü Roma ile anlaşmak üzere olduğu da İtalyan basını tarafından duyuruldu. Van der Wiel'i, Gökhan Gönül transferinin gerçekleşmemesi ihtimali üzerine alternatif olarak belirleyen Siyah-beyazlı yönetim, Gökhan'ın Beşiktaş'a imza atmasının an meselesi olması sebebiyle Wiel transferini askıya almıştı.

Haberin Devamı

FİKRET ORMAN ŞAMPİYONLUK TURUNA ÇIKIYOR

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, bu hafta şampiyonluk turuna çıkacak.

Taraftar dernekleri ile her zaman yakın ilişkiler içinde olan ve mümkün olduğunca tüm derneklerin davetlerine katılan Fikret Orman, yarından itibaren Marmara, Ege ve İç Anadolu'yu kapsayan şampiyonluk kutlamaları turuna çıkacak. Başkan Orman, yarın öğleden sonra Bandırma, akşam da Bursa'da Beşiktaş'ın şampiyonluk balolarına katılacak. Buradan tura devam edecek olan Fikret Orman, sırasıyla Orhaneli, Tavşanlı, Kütahya, Afyon ve İzmir'deki kutlamalara iştirak ettikten sonra hafta sonu Ankara'da Anadolu derneklerinin yapacağı büyük şampiyonluk kutlamasına katılacak.