Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'ta UEFA alarmı!

Beşiktaş'ta UEFA alarmı!

Beşiktaş, Avrupa’dan men cezası almamak için harekete geçiyor. Özellikle Monaco ve Red Bull Leipzig'le deplasmanda oynanacak maçlar nedeniyle tedirgin olan siyah-beyazlı yönetim bu iki karşılaşmaya seyirci götürmemeyi planlıyor. Metin Albayrak, yönetimin konuyla ilgili önemli kararlar alacağını açıkladı

Beşiktaş'ta UEFA alarmı!

UEFA'nın verdiği 2 yıl ertelemeli Avrupa'dan men cezası nedeniyle tedirginlik yaşayan siyah-beyazlılar, Şampiyonlar Ligi'nde olası seyirci taşkınlıklarının önüne geçmek için bir dizi kararlar alacak. Cezanın kaldırılması için CAS'a başvurmaya hazırlanan Beşiktaş yönetimi, Leipzig ve Monaco deplasmanlarına seyirci götürmeyerek, tüm sorumluluğu rakip takıma bırakmayı planlıyor… Basın sözcüsü Metin Albayrak, konuyla ilgili önümüzdeki hafta net kararlar alacaklarını açıkladı. Albayrak, Başkan Orman'ın kura çekimi için gittiği Monaco'da UEFA yetkilileriyle görüştüğünü de belirtti.

KALE YİNE FABRİ'NİN

Kasımpaşa maçında yediği hatalı goller sonrası tepki alan Fabri ile Tolga Zengin arasında kalan Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, tercihini İspanyol kalecinden yana kullandı. Tecrübeli hocanın bu akşam oynanacak olan Bursaspor karşılaşmasında Fabri'yi ilk 11'de sahaya süreceği öğrenildi.

YENİLER İKİNCİ YARIDA

Siyah-beyazlılarda yeni transferlerden sadece Pepe'nin Bursaspor 11'inde yer alması beklenirken, Şenol Güneş'in Negredo, Lens ve Medel'i oyunun gidişatına göre ikinci yarıda oyuna dahil edeceği öğrenildi. Sakatlığı geçen Atiba'nın ise takımdaki yerini almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Haberin Devamı

TARAFTARDAN ÖZEL HAZIRLIK

Konyaspor ile oynanan Süper Kupa mücadelesinde alınan ceza nedeniyle evindeki Antalya maçını boş tribünlere oynayan Beşiktaş, Bursaspor karşılaşmasında bu sezon ilk kez seyircisiyle buluşacak. Siyahbeyazlı taraftarların bu nedenle özel hazırlık yaptığı öğrenildi.

(Sabah)