Gazete Vatan Logo
Futbol Beşiktaş'ta yeni masör sıkıntısı

Beşiktaş'ta yeni masör sıkıntısı

Beşiktaş'ta yeni masör Necati Yücel'in görevi kısa sürdü.

Beşiktaş'ta bu sezon üst üste yaşanan sakatlıklar sonrası yönetim kurulu farklı arayışlara girmiş ve sakatlıkların önüne geçebilmek için önlemler almaya karar vermişti.

Konu ile ilgili olarak Başkan Fikret Orman 1981-1996 yılları arasında Beşiktaş futbol A takımında masörlük yapan tecrübeli isim Necati Yücel'i yeniden göreve getirmek istemişti. Hatta bu gelişme sonrası Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran ile Orman'ın arasında sorun çıktığı iddia edilmişti. Bu iddiaları Başkan Orman yalanlarken, ikili arasında böyle bir problemin yaşanmadığı ortaya çıkmıştı.

Başkan ve futbol komitesi başkanı arasında soruna neden olduğu iddia edilen Necati Yücel'in yeniden Beşiktaş'ta görev yapma süresi ise 2 gün ile sınırlı kaldı. Pazartesi ve dün Nevzat Demir Tesisleri'nde sakat oyuncular ile ilgili kontrollerde bulunan Yücel'in bugün hazırladığı raporu başkan Orman'a sunduğu öğrenildi. Yücel'in raporunda oyuncuların tedavi süreleri ve tedavi ediliş şekillerinde bazı sıkıntılar gördüğü, bu sıkıntılara da raporunda yer verdiği belirtildi. Ayrıca son iki günde yaptığı kontrollerde Yücel'in bazı yabancı oyuncular ile anlaşmazlık yaşadığı da kaydedilirken, Necati Yücel'in yeniden kendi masaj salonunda çalışmaya devam edeceği öğrenildi.

Haberin Devamı