Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'ta yeni sezon hazırlıkları sürdü

Beşiktaş'ta yeni sezon hazırlıkları sürdü

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Beşiktaş'ta yeni sezon hazırlıkları sürdü

Sezona Avusturya'da hazırlanan siyah-beyazlı takım, Rusya Birinci Lig ekibi Ufa ile oynayacağı özel maçın iptal edilmesi üzerine akşam idmanında çift kale maç yaptı. Turuncu takım ile yeşil takım arasında oynanan karşılaşma 0-0 tamamlandı.

Çift kale maçın ilk yarısında oynamayıp, bireysel çalışan Gökhan Gönül, ikinci yarıda görev aldı. Geçen sezonki ağır sakatlığının ardından iyileşerek takıma dahil olan Brezilyalı oyuncu Luiz Rhodolfo ise ilk yarıda oynadı.

Antrenman maçı sırasında kaleci antrenörleriyle çalışan kaleci Denys Boyko, sağ el parmağından sakatlandı. Parmağına top gelen Boyko, uzun bir süre yerde kaldı. Sağlık kurulu başkanı Sarper Çetinkaya, yaptığı kontrolün ardından Ukraynalı kalecinin elinde ciddi bir sakatlık olmadığını ve zedelenme meydana geldiğini açıkladı.

Sabah antrenmanında takımla çalışan Tolgay Arslan, akşamki çift kale maçta yer almayarak otelin salonunda idman yaptı.

Başkan Orman, Avusturya'da

Beşiktaş'ın Avusturya kampına gelen kulüp başkanı Fikret Orman, basın sözcüsü Metin Albayrak ile antrenmanı bir süre izledi.

Haberin Devamı

Basın mensuplarıyla bir süre sohbet eden Orman, kendisine ilgi gösteren taraftarlarla da fotoğraf çektirdi.

Fikret Orman, yarın düzenleyeceği basın toplantısıyla gazetecilerin sorularını yanıtlayacak.

Antrenmanı izleyen az sayıdaki siyah-beyazlı taraftar, tezahüratlarla oyunculara destek verdi. Taraftarlar, idman sonrası oyuncularla fotoğraf çektirdi.

Beşiktaş, yarın gerçekleştireceği çift idmanla hazırlıklarını sürdürecek.