Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'tan 3 aşamalı açılış planı

Beşiktaş'tan 3 aşamalı açılış planı

Vodafone Arena’nın açılışı için artık geri sayıma geçen Beşiktaş Yönetimi bugün düzenlenecek basın toplantısında önemli bilgiler paylaşacak.

Beşiktaş'tan 3 aşamalı açılış planı

Stadın yapımına verdiği destekle bilinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla ilk açılışı yapacak olan siyah-beyazlıların, 10 Nisan Pazar günü protokol açılışı gerçekleştirmeyi planladığı ortaya çıktı. Bu konuda Cumhurbaşkanlığı’ndan gelecek programa göre haraket edecek olan siyah-beyazlı yönetim, stattaki ilk maçla ilgili ise henüz net bir karara varamadı.

Süper Lig’in 28. haftasında Bursaspor’la 11 Nisan Pazartesi günü oynanacak karşılaşmada Vodafone Arena’yı taraftarlara açmak isteyen Beşiktaşlı yöneticiler, çalışmaların bitmemesi halinde büyük ihtimalle 30 Nisan’daki Kayserispor maçında açılışı gerçekleştirecek. Çatı ve zemin çalışmaları konusunda sona yaklaşan siyah-beyazlı kulüp, Bursaspor maçı öncesinde inşaat tamamlanırsa stadın kapılarını bu müsabakayla birlikte açacak. Aksi halde Bursaspor maçı da Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Vodafone Arena için üç aşamalı açılış planlayan Beşiktaş Yönetimi son olarak siyah-beyazlı camianın önde gelen isimleri için statta özel bir organizasyon düzenleyecek.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı yönetim gelecek sezon açılışı için ise Barcelona ile görüşmelere devam ediyor. İspanyol devinin yeni sezon öncesi Vodafone Arena’ya çıkması için tüm imkanların seferber edildiği belirtildi.

Sıra geldi hibrit çime

Vodafone Arena’da yurt dışından getirilen rulo çimlerin serilme işlemi tamamlanma aşamasına geldi. Hibrit çim ekiminin ise önümüzdeki günlerde yapılacağı bildirildi.

Statın açılışı ile ilgili geri sayım sayacı dün Beşiktaş Köyiçi’nde kuruldu. Sayaç bugün yapılacak resmi açıklamadan sonra faaliyete geçecek.

(Skorer)