Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'tan Alfa Semedo bombası!

Beşiktaş'tan Alfa Semedo bombası!

Yaz transfer döneminde kadrosunu bir defansif orta sahayla güçlendirmesi beklenen Beşiktaş ile ilgili Portekiz basınından gündeme bomba gibi düşen bir transfer iddiası geldi. Siyah Beyazlılar'ın bonservisi Benfica'nın elinde bulunan Alfa Semedo ile ilgilendiği öne sürüldü.

Beşiktaş'tan Alfa Semedo bombası!

Atiba Hutchinson'ın ilerleyen yaşı ve Gary Medel'in takımdan ayrılma ihtimaline karşılık yaz transfer döneminde kadrosunu bir defansif orta sahayla güçlendirmesi beklenen Beşiktaş'la ilgili gündeme bomba gibi düşen bir iddia geldi.

Siyah Beyazlı kulübün sezonun ikinci yarısını La Liga ekiplerinden Espanyol'de kiralık olarak geçiren Guinea-Bissaulu defansif orta saha oyuncusu Alfa Semedo'yu kadrosuna katmak istediği öne sürüldü.

Portekiz'de yayın yapan TVI24 adlı televizyon kanalının izleyicileriyle paylaştığı habere göre Beşiktaş yönetimi, bonservisi Benfica'nın elinde bulunan 21 yaşındaki yıldız ismi kiralamak istiyor.

Bu sezon yalnızca 19 maçta süre alabilen Semedo, 1 gol ve 1 asist kaydetti. Benfica'yla olan sözleşmesi 2023 yazında sona erecek olan genç yeteneğin güncel piyasa değeri 4 milyon euro olarak gösteriliyor.

Kaynak: Fanatik