Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'tan Babel'e: 600 bine oynadığın günleri unutma!

Beşiktaş'tan Babel'e: 600 bine oynadığın günleri unutma!

2.1 milyon euro olan ücretinin 3 milyona çıkartılmasını isteyen yıldız futbolcuya, "Takıma büyük katkı yaptın ancak Deportivo'da 600 bin euro kazandığını unutma. Ya bizim teklifimizi kabul edin ya da siz bilirsiniz" resti çekildi.

Beşiktaş'tan Babel'e: 600 bine oynadığın günleri unutma!

Ryan Babel ile Beşiktaş yönetimin arasındaki pazarlık devam ediyor. Siyah beyazlı kurmaylar, Hollandalının taleplerini kabul edebilir seviyeye çekmeye çalışıyor. Kontratının son sezonundaki Babel, halen 2.1 milyon Euro garanti ücret alıyor. Buna rağmen 31 yaşındaki futbolcunun menajeri, siyah beyazlılardan 3 milyon euroyu aşkın garanti ücret üzerinden 3 senelik kontrat talep ediyor.

Artan döviz kuru ve ekonomik sıkıntıları nedeniyle Beşiktaş'ta bu istek astronomik bulunuyor. Yönetim ile Babel arasındaki son toplantıda "Taleplerini makul seviyeye çek" mesajı verildi.

2 YIL, 2.22 MİLYON EURO

Yapılan görüşmede yıldız futbolcuya, Deportivo'da 600 bin euro alırken Beşiktaş'a Ocak 2017'de altı ay için 1.2 milyon Euro'ya imza attığını hatırlatırken "Büyük katkı verdiğin doğru ancak Beşiktaş da senin kariyerin için önemli oldu. Yeniden milli takıma girdin, şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi başarısı yaşadın" ifadesini kullandı. 'Vefa' çağrısında bulunulan Babel'e "Taraftarlar seni seviyor. Beşiktaş'tan gidenler aradığı mutluluğu bulamadı. Son kez düşün" ikazında bulunuldu. Menajerine ise "Son teklifimiz 2.2 milyon eurodan 2 yıllık kontrat. Kabuk ederseniz devam ederiz, yoksa siz bilirsiniz" denildi.

Haberin Devamı

(Sözcü)