Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Beşiktaş'tan derbi yorumu: "Memnun kaldık"

Beşiktaş'tan derbi yorumu: "Memnun kaldık"

Beşiktaş Yönetimi, F.Bahçe'nin Kadıköy'deki misafirperverliğinden çok memnun kaldı.

Beşiktaş'tan derbi yorumu: "Memnun kaldık"

F.BAHÇE ile Beşiktaş arasında oynanan sezonun ilk büyük derbisinde çıkan sonuç iki tarafı da mutlu etmese de ezeli rakiplerin dostluğunu pekiştirmesi açısından büyük kazanç sağlandı. Önceki yılların aksine gerginlik ve olayların yaşanmaması herkesi mutlu ederken maç öncesinde esen dostluk rüzgârının karşılaşma sırasında ve 90 dakika bitiminde devam etmesi alkış aldı.

SİYAH-beyazlı yöneticiler de F.Bahçe’nin protokol tribününde kendilerine gösterilen misafirperverlikten son derece memnun kaldıklarını belirterek, 2. devre Vodafone Park’ta oynanacak mücadelede de aynı konukseverliği sergileyeceklerini ifade ettiler. Başkan Fikret Orman ile beraber maça giden 12 yöneticiden 11’i maçı protokol tribününden seyrederken, kız kardeşi ile birlikte siyah-beyazlı taraftarların arasında deplasman tribününde bulunan yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu derbideki dostluk atmosferiyle ilgili şunları söyledi:

‘HER ŞEY ÇOK İYİYDİ’

“GERÇEKTEN protokol tribününde seyreden yönetici arkadaşlarım ve ağabeylerim gibi biz de deplasman tribününde çok rahat bir maç seyrettik. Bir kere kulaklarımızı sağır eden müzik sistemi yoktu ve taraftarlarımızla tezahüratlarımızı rahatlıkla yaptık. Kafetarya bölümü sorunsuz bir şeklide çalıştı ve taraftarlarımız ihtiyaçlarını giderdiler. Her şey çok iyiydi.

Haberin Devamı

ÖZLEDİĞİMİZ tablo buydu. Başta Ali Koç olmak üzere F.Bahçe yönetimine ve stat sorumlularına teşekkür ediyoruz. Kadıköy’de hiçbir olumsuzluk ve gerginlik olmadan maç seyretmek gerçekten güzel bir duyguymuş. Maçı kazanabilirdik ama maalesef berabere kaldık. Hakem adına da konuşulacak bir şeyin olmaması gecenin güzel anlarından birisiydi.”