Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'tan dev proje: 100 milyon...

Beşiktaş'tan dev proje: 100 milyon...

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, BJK Akatlar Arena'da gerçekleştirilen genel kurulda açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'tan dev proje: 100 milyon...

İşte Orman'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

"Şampiyonluğu hak eden bir kulüp haline geldik. Bunu stadyum geliri olarak düşünmeyin. Pazarlamada da zaten yaptığımız faaliyetleri biliyorsunuz. Yaklaşık olarak geldiğimizden bu yana 250 milyon dolar civarı anlaşmalar imzaladık. Türkiye'nin en değerli formasıyız. 16 milyon dolarlık forma gelirimiz var."

"Artık gelirlerimiz bir noktaya geldi. Daha yukarı çıkarabilmek için yeni projelere ihtiyacımız. Artık 100 milyon taraftara oynamamız lazım. Dünyanın her tarafından taraftarı olan Beşiktaş haline gelmemiz lazım. Yayın gelirimiz belli, stadyum geliri belli."
"Türkiye'deki pazarlama faaliyetleri ile elde edilebilecek en üst noktadayız. 40-50 milyon dolarlık forma geliri elde edebilmek için global sponsorlarımız olması lazım. Avrupa devleri ile mcüadele eden bir kurum olabilmemiz için global bir Beşiktaş yaratmamız lazım."
"Bizi artık Türkiye'de Almanya'da fazla göremeyeceksiniz. Bundan sonra Çin'de Endonezya'da Malezya'da daha fazla zaman harcayacağız. Mesele Beşiktaş'ın Avrupa'daki mücadelelerde başarılı olması. Artık Beşiktaş dünyanın her tarafında bilinen ve ondan daha önemlisi saygı duyulan bir kulüptür. Hiçkimse Beşiktaş'ı cepte keklik göremez. Üzerine gidince daha büyük sponsorluklar imzalayacaktır."

Haberin Devamı