Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'tan flaş Abdullah Avcı kararı...

Beşiktaş'tan flaş Abdullah Avcı kararı...

Beşiktaş'ta Abdullah Avcı ve yönetim kurulundan Emre Kocadağ ile Başkan Ahmet Nur Çebi, kötü gidişatı değerlendirmek için bir araya geldi. Beşiktaş Kulübü, teknik direktör Abdullah Avcı ile yollarını ayırdı.

Beşiktaş'tan flaş Abdullah Avcı  kararı...

Son 8 maçta 1 galibiyet 7 mağlubiyet alarak beklentilerin oldukça gerisinde kalan ve koltuğu sallanan Abdullah Avcı ile Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulu üyesi Emre Kocadağ değerlendirme toplantısı yaptı.Toplantıda takımın kötü gidişatı masaya yatırıldı. Beşiktaş Kulübü, teknik direktör Abdullah Avcı ile yollarını ayırdı.

Beşiktaş Kulübünün internet sitesinde yer alan açıklamada, "Yönetim kurulumuz, Beşiktaş A Takım Teknik Direktörü Sayın Abdullah Avcı ile yollarını ayırma kararı almıştır. Sayın Avcı'ya hizmetleri için teşekkür eder, gelecekteki çalışma hayatında başarılar dileriz." denildi.
Şu an için görevinin başında olan Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın ise oldukça üzgün olduğu ve sorunun sadece teknik heyet sorunu olmadığını da yönetime ilettiği bildirildi.Abdullah Avcı görüşmesinden sonra takım kaptanlarından Burak Yılmaz ve Atiba ile görüşmeler yapan Ahmet Nur Çebi, sorunları bir de futbolculardan dinledi. Siyah - beyazlı kulübün başkanının, önceliğin Göztepe maçının kazanılması gerektiğini söylediği diğer sorunların mutlaka ele alınacağını takıma ilettiği belirtildi.

Haberin Devamı