Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'tan gollü prova!

Beşiktaş'tan gollü prova!

Süper Lig'in son Şampiyonu Beşiktaş, hazırlık maçında İspanya 2. Lig takımlarından Valladolid ile 2-2 berabere kaldı.

Beşiktaş'tan gollü prova!

Beşiktaş, İspanya'daki ilk hazırlık maçında bu ülke temsilcisi Real Valladolid önüne çıktı.

BEŞİKTAŞ 2-2 REAL VALLADOLID

SON iki sezonun şampiyonu Beşiktaş, İspanya kampı kapsamındaki ilk hazırlık maçına dün akşam Valladolid karşısnıda çıktı. Siyah-beyazlılar, İspanya 2. Ligi’nde mücadele eden rakibiyle 2-2 berabere kaldı. Çin kampında Schalke’yle oynadığı maçı 3-2 kaybeden Beşiktaş’ta dün de savunmada yapılan hatalar dikkat çekti.
HENÜZ hazır olmayan Pepe’nin forma giymediği maçın 3. dakikasında siyah-beyazlılar yakaladığı fırsatı değerlendiremezken pozisyonunun devamında Valladolid golü buldu. Sol kanatta oynayan Caner ve Adriano geri dönemeyince Mata 4. dakikada çok rahat bir gol attı: 0-1.
TALISCA KAÇIRDI
BU golden hemen sonra Necip’in müthiş pasında Talisca fırsatı değerlendiremezken Beşiktaş 2. yarıya Tosic, Oğuzhan, Cenk ve G.Gönül’le başladı. 55’te Valladolid kalecisinin hatasında M.Pektemek ağları buldu: 1-1.
77’de ise Oğuzhan, Cenk’le girdiği verkaçın ardından çok güzel bir gol attı: 2-1.
Bu golden 3 dakika sonra Sanchez şık bir plaseyle Fabri’yi avladı ve maç 2-2 bitti.

Haberin Devamı

MAÇTAN NOTLAR

Siyah-beyazlı takımın, İspanya 2. Lig ekibine karşı mücadele verdiği müsabakanın kadrosunda, yeni transferlerden Pepe yer almadı.
Kamp çalışmalarına geç başlayan Ricardo Quaresma ve bugün kadroya dahil olan Orkan Çınar'ın yanı sıra Atiba Hutchinson ile Ryan Babel de hazırlık maçında şans bulamadı.
Kamp çalışmalarına geç katılan isimlerden Anderson Talisca ise ilk kez bir hazırlık maçında şans buldu ve 11'de sahaya çıktı.
Yeni sezon öncesi tüm oyuncuların durumunu görmeyi amaçlayan teknik direktör Şenol Güneş, Schalke 04 karşılaşmasına göre farklı bir kadroyu sahaya sürdü.
Beşiktaş'ta Fabricio kalede görev yaptı. Savunma dörtlüsü Andreas Beck, Matej Mitrovic, Atınç Nukan ve Adriano Correia'dan oluşurken, defansın önünde Necip Uysal ile Tolgay Arslan görev aldı. Orta sahada Aras Özbiliz, Talisca ve Caner Erkin'in şans bulduğu Beşiktaş'ta forvet hattında Mustafa Pektemek oynadı.
Kadroda bulunmayanlar salonda çalıştı
Beşiktaş'ta kadroda yer almayan Quaresma, Pepe, Hutchinson, Babel ve kaleciler Tolga Zengin ile Denys Boyko, karşılaşma öncesinde salonda çalıştı.
Transferinin ardından bu sabah İspanya kampına katılan Orkan Çınar da salonda çalışan oyuncular arasında yer aldı.
Hazırlık maçının kadrosunda bulunmayan oyuncular mücadeleyi tribünden takip etti.
Orman ve yöneticiler maçı izledi
Karşılaşmayı, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yöneticiler Umut Güner, Candaş Tolga Işık ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu da izledi.
Beşiktaş'ın yeni transferi Orkan Çınar, maç öncesi Orman ve yöneticilerle bir süre sohbet etti.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'IN ÖNCEKİ HAZIRLIK MAÇLARI

Beşiktaş 3-3 Fortuna Sittard (Hollanda)

Beşiktaş 2-3 Schalke 04 (Almanya)

Haberin Devamı