Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'tan müthiş prim!

Beşiktaş'tan müthiş prim!

Antep’te şampiyonluk hazırlıkları yapan Siyah-Beyazlılar’da yönetim, üst üste ikinci şampiyonluk için kesenin ağzını açtı.

Beşiktaş'tan müthiş prim!

Hırvat teknik adam Slaven Bilic’le yollarını ayırmasının ardından 2 sezon önce takımın başına Şenol Güneş’i getiren Siyah-Beyazlılar, başarılı hoca önderliğinde ikinci şampiyonluğunu yaşamak için yarını bekliyor.

Antep deplasmanında skorun Beşiktaş galibiyetiyle tamamlanması halinde üst üste iki, toplamda ise 15. şampiyonluğunu yaşayacak olan Kara Kartal, formasına 3. yıldızı takacak.

Yönetim, bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek final heyecanı yaşatmalarına ek olarak ligde peş peşe ikinci kez önemli başarıyı yakalayacak takım için kesenin ağzını açtı. Başkan Fikret Orman’ın, Gaziantepspor mücadelesi için önceki gün yapılan takım çalışması öncesinde oyuncularla bir araya gelip formaya yeni yıldızın takılması halinde kişi başı 300 bin TL’lik prim dağıtılacağını söylediği öğrenildi.

Ödeme, osmanlı maçından sonra Başkan Fikret Orman’ın, bu primden teknik ekip ve tüm oyuncuların yararlanacağını açıklaması sonrasında Siyah-Beyazlılar’ın keyfinin daha da katlandığı bildirildi. Gaziantep’ten şampiyon dönülmesi halinde futbolcular ve teknik ekibin banka hesaplarına şampiyonluk priminin 4 Haziran’daki Osmanlıspor mücadelesinin ardından yatırılacağı ifade edildi.

Haberin Devamı