Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'tan sağ bek için sürpriz hamle!

Beşiktaş'tan sağ bek için sürpriz hamle!

Beşiktaş, Torku Konyaspor'un sağ beki Tolga Ünlü için yeni bir girişimde bulundu.

Beşiktaş'tan sağ bek için sürpriz hamle!

Savunmanın sağ kanadını mutlaka takviye etmek isteyen Beşiktaş, genç yerlilerle ilgili araştırmalarını sürdürüyor. Norveç ekibi Molde'nin sağ beki Martin Linnes'i kadrosuna katmak için büyük çaba harcayan Siyah-Beyazlılar, Konyaspor'un genç sağ beki Tolga Ünlü için de yeni bir girişimde bulundu. Sezon sonunda Konya ile sözleşmesi bitecek olan 25 yaşındaki futbolcunun, kontratını yenileme konusunda şüpheleri bulunduğu öğrenildi. Tolga'nın, Konyaspor'un yeni teklifini tatmin edici bulmadığı kaydedildi. Sözleşmesinin bitimine 6 aylık bir süre kaldığı için başka kulüplerle pazarlık masasına oturma şansı bulan savunma oyuncusunun, Beşiktaş'la görüşmeden önce Konya'nın yeni bir teklif sunmasını beklediği öğrenildi.

Konya yönetimi beklemede

Gelişmeleri takip eden Beşiktaş yönetiminin ise Konyaspor yönetiminin rızası olmadan bu transferi gerçekleştirmeye sıcak bakmadığı ifade ediliyor. Beşiktaş'ta transferden sorumlu ikinci başkan Ahmet Nur Çebi'nin, Konyalı yöneticilerle görüşüp daha sonra futbolcu ve menajeri Serdar Fafal'la bir araya gelmeye sıcak baktığı bildirildi. Konya yönetiminin de gelişmeleri takip ettiği ve Beşiktaş'tan somut bir teklif gelmeden, Tolga'ya yaptıkları teklifi yükseltmeyi planlamadıkları bildirildi. Önümüzdeki günlerde transferde sıcak gelişmeler yaşanması bekleniyor.

Haberin Devamı

Tolga Ünlü kimdir?

Almanya'nın Hessenliga (5.Lig) ekiplerinden SV Viktoria Aschaffenburg'da as takımda başarılı bir sezon geçirmesine rağmen, Almanya'da yetişmiş birçok Türk futbolcusu gibi şansını Türkiye'de denemeye karar verdi ve 2010-11 sezonunda Konyaspor altyapısına transfer edildi. 2010-11 sezonunun ara transfer döneminde Konyaspor'la profesyonelliğe geçiş sözleşmesi imzalayarak as takıma yükseldi. Konyaspor'da ilk resmi maçını o dönemki adıyla Bank Asya 1. Ligi'nde 2011-2012 sezonunun ilk haftasında Kasımpaşa'ya karşı oynadı. Tolga son olarak Süper Lig'in 13. haftasında Konyaspor'un Galatasaray'a 5-0 kaybettiği maçta görev yapmıştı.