Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'tan sürpriz hamle! Kiralık olarak...

Beşiktaş'tan sürpriz hamle! Kiralık olarak...

Anderson Talisca’nın yerine oyun kurucu özellikleri olan bir 10 numara almak isteyen Beşiktaş, Everton’da gözden düşen Klaassen’e kanca attı.

Beşiktaş'tan sürpriz hamle! Kiralık olarak...

Sezon başında 27 milyon Euro'ya Ajax'tan alınan Hollandalı yıldız sadece 7 lig maçına çıktı. Yönetim, Klaassen için kiralama teklifi yapacak...

Takımın çok önemli bir parçası olan Anderson Talisca'yı kaybeden Beşiktaş'ta öncelik 10 numara transferi. Teknik direktör Şenol Güneş'ten aldığı rapor sonrası harekete geçen ve oyun kurucu özellikli bir 10 numara aramaya başlayan Siyah- Beyazlılar'ın gündemine flaş bir ismin girdiği ortaya çıktı.

?PELKAS'TA İLERLEME OLMADI

Bir süredir PAOK formasını giyen Pelkas'la ilgilenen yönetim, yüksek maliyet engeline takılmış durumda... Beşiktaş bunun üzerine rotasını Everton formasını giyen Davy Klaassen'e çevirdi.

BEKLENTİLERİN UZAĞINDA...

Sezon başında tam 27 milyon Euro karşılığında Ajax'tan Everton'a transfer edilen Hollandalı yıldız büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Klaassen sadece 7 Premier Lig maçında forma şansı bulabildi.

YENİ SEZON PLANLARINDA YOK

Alınan bilgilere göre Beşiktaş yönetimi, Everton'a satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapacak. İngiliz basını, Davy Klaassen'in Everton kulübünün yeni sezon planlarında yer almadığını belirtiyor

Haberin Devamı

(Takvim)