Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'tan taraftara küfür uyarısı

Beşiktaş'tan taraftara küfür uyarısı

Beşiktaş'tan yapılan açıklama: "Tribünde küfür etmek, kötü söz ve kötü tezahüratta bulunmak ancak Beşiktaş'ın şampiyonluğunu istemeyenlerin özlediği bir tablodur"

Beşiktaş'tan taraftara küfür uyarısı

Beşiktaş Kulübü, siyah-beyazlı futbol takımının Spor Toto Süper Lig şampiyonluğundaki iddiasına vurgu yaparak, maçlarda küfür edilmemesi ve takımın yalnız bırakılmaması için taraftarlara uyarıda bulundu.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden, "Tribünde küfür etme, Vodafone Arena'da Beşiktaş'ı yalnız bırakma" başlığıyla yapılan açıklamada, 2015-2016 sezonunun bitimine 11 maçın kaldığına değinilerek, şu ifadeler kullanıldı:

"Şampiyonluk yolunda ligin avantajlı takımı Beşiktaş. Başkanıyla, yönetimiyle, teknik kadrosuyla, futbolcusuyla ve fedakar taraftarıyla bütünleşen Beşiktaş, son 11 maçın her birini final niteliğinde oynayacak. İster iç saha, ister dış saha artık her maçımızda en çok büyük taraftarımıza ihtiyacımız var. Taraftarımızın desteği, ihtiyacımız olan motivasyon ve birlikteliğin tamamlayıcı unsurudur. Boş tribünler önünde şampiyonluğa koşan bir Beşiktaş mı, yoksa yüreği siyah-beyaz aşkla dolu binlerce insanın coşkusuyla sahaya çıkan Beşiktaş mı? Hangisi olacağının kararını yine büyük taraftarımız verecek."

Haberin Devamı

Taraftarların centilmence Beşiktaş'ı desteklemesi gerektiği aktarılan açıklamada, "Tribünde küfür etmek, kötü söz ve kötü tezahüratta bulunmak ancak Beşiktaş'ın şampiyonluğunu istemeyenlerin özlediği bir tablodur. Bu tabloya ortak olmamak için tribünde tüm centilmenliğinizle Beşiktaşımızı desteklemeniz şart" denildi.

"Özlediğimiz şampiyonluğa yakınız"

Açıklamada, Beşiktaş'ın özlediği şampiyonluğa yakın olduğu belirtilerek, alınacak cezaların yakında açılması beklenen Vodafone Arena'daki maçlara da yansıyacağı hatırlatıldı.

Yapılacak 11 maçın da final niteliği taşıdığı vurgulanan kulüp açıklamasında şunlar kaydedildi:

"Artık söz taraftarımızda. Özlediğimiz şampiyonluğa çok yakınız. Haydi Beşiktaşlı, tribünde desteğini centilmence göster, şampiyonluğa koşan takımına en büyük katkıyı yine sen sağla. Unutma ki, şu ana kadar aldığımız cezaların (547 bin 500 lira UEFA + TFF) 442 bin 500 lirası tribündeki küfür ve kötü söz için ödendi. Unutma ki, bundan sonra alacağımız tribün cezaları Vodafone Arena'daki maçlara yansıyabilir ve yeni yuvamızda maç izleme hasretinize zorunlu bir engel koyabilir. Yeni yuvamızda, 41 bin 903 taraftarımızla şampiyonluğu kutlamanın bir anahtarı da büyük taraftarımızın elinde. Küfür etme, küfür edilmesine izin verme. Kötü söz ve kötü tezahürata başvurma. Unutma ki, her şey armamız için."

Haberin Devamı