Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'tan tatsız prova

Beşiktaş'tan tatsız prova

Beşiktaş, evinde oynadığı hazırlık maçında farklı yenildi.

Beşiktaş'tan tatsız prova

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı hazırlık maçlarıyla değerlendiren Siyah Beyazlılar, Romanya 1. Lig takımlarından Astra Giurgiu ile Vodafone Arena'da karşılaştı.

Oldukça kötü bir performans sergileyen Beşiktaş mücadeleden 3-1 mağlup ayrıldı.

Astra Giurgiu'nun golleri 41. dakikada İonita Alexandru, 44. dakikada Sergiu ve 63. dakikada Stan Alexandru'dan geldi. Beşiktaş'ın tek golünü ise 89. dakikada genç oyuncu Sedat Şahintürk attı.

CANER VE ERSAN GÜLÜM GERİ DÖNDÜ, DEMBA BA DÖNEMEDİ

Beşiktaşlılar için Giurgiu maçının önemi Caner, Demba Ba ve Ersan Gülüm'ün geri dönmesiydi.

Sakatlığını tamamen atlatan Caner 5 ay aradan sonra ilk kez bir maça çıkarken, Ersan Gülüm de bir yıl aradan sonra Siyah Beyazlı formayı giydi. Oynaması beklenen Demba Ba ise belinde hissettiği ağrılardan dolayı maç kadrosuna alınmadı.

Ersan Gülüm 65, Caner ise 72 dakika sahada kalırken, Caner'in mücadeleci görüntüsü dikkat çekti. Ersan Gülüm ise maçın genelinde çok kötü oynayan defans hattı içinde kendini gösterme fırsatı bulamadı.

Haberin Devamı

TOLGA ZENGİN YİNE TEPKİ TOPLADI

Beşiktaş'ta kaleci Tolga Zengin maçta yaptığı hatalarla yine tepki topladı.

İspanyol kaleci Fabricio'nun transferi ile yedeğe düşen ve uzun zamandır maç yapmayan Tolga, yediği 2. ve 3. golün ardından protesto edildi.

İlk golü uzaktan şutla yiyen Tolga, ikinci golde Ersan Gülüm'e 'bırak' dediği topu ıskalayınca tribünlerden tepki topladı. Siyah Beyazlı taraftarlar 2. ve 3. golden sonra 'Fabri' diye tezahüratta bulundu ve tecrübeli kaleciyi yuhaladı.

Beşiktaş 2. hazırlık maçını 28 Mart Salı günü Nevzat Demir Tesisleri'nde TFF 1. Lig takımlarından Ümraniyespor ile yapacak.