Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Ömer'le beş dakikada Beşiktaş!

Ömer'le beş dakikada Beşiktaş!

34’te Aboubakar kale önünde %100’ü kaçırdı, devrede çıktı.50’de sarı-kırmızılılar Nakoulma ile direğe takılırken Şenol Güneş’in 62’de Tolgay’ın yerine sahaya sürdüğü Ömer, 5 dakika sonra golü attı. Yenilmezliğini sürdüren Kartal maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Ömer'le beş dakikada Beşiktaş!

BU sezon F.Bahçe ve G.Saray’dan puan alan Kayseri karşısına çıkan Beşiktaş’ın ilk 11’inde yine sürpriz isimler vardı. Daha da önemlisi kanat oyuncusu olmadan, çift forvetle başladı siyah-beyazlılar. Haliyle bu sezon neredeyse her maç öncesi olduğu gibi bir kez daha Beşiktaş’ın ne yapacağını merak ettik.

GOLE kadar oyunun mutlak hakimiydi Şenol Güneş’in ekibi. Ancak kaleci Muammer duvar ördü önlerine. 15’te Cenk’in yarım volesini, 17’de Talisca’nın şutunu çıkardı.

28’DE Tolgay’ın kaptırdığı topla çıkan Kayseri, Deniz’le gole yaklaştı, bu defa Beşiktaş kalecisi Fabri gole izin vermedi. 34’te ise maçın en net pozisyonunu yakaladı Beşiktaş. Son Rize maçında kaçırdığı goller çok konuşulan Aboubakar, bu defa bakkal Ahmet abinin, bankacı Ayşe ablanın, senin, benim, hepimizin rahatça atabileceği bir golü atamadı. Cenk’in kafasını kurtaran Muammer yerdeyken, kalenin önünden bomboş pozisyonda topu yine kaleci Muammer’in üzerine vurdu Kamerunlu.

50’DE Kayseri bir kez daha kontraya çıktı, Nakoulma’nın şutu üst direkten dışarı gitti. 57’de Cenk’in kaleye giden şutu Kana-Biyik’tan dönerken 66’da da Ömer’in vuruşunu Mijailovic kesti. Ama 1 dakika sonrasında ise gole engel olamadı Kayseri. Beck pozisyonu iyi takip edip topu sola yolladı, orada Ömer vardı ve uzak köşeye plaseyi yapıp golü attı.

Haberin Devamı

ATTI GERİ ÇEKİLDİ

GOLÜN ardından Beşiktaş geri çekildi, Kayseri yüklendi. Ancak ciddi bir tehlike yaratamadılar. 90+3’te Mabiala 2. sarıdan kırmızı kartla oyundan atılınca Beşiktaş da kalan 1.5 dakikayı pas yapıp faul alarak eritti.