Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'tan Vlaar'a teklif!

Beşiktaş'tan Vlaar'a teklif!

Beşiktaş, Aston Villa ile sözleşmesi biten 30 yaşındaki Hollandalı oyuncu Ron Vlaar’a teklif götürdü.

Beşiktaş'tan Vlaar'a teklif!

Siyah-beyazlılar, Teknik Direktör Şenol Güneş’in stoper transferine öncelik verilmesini istemesi üzerine Ron Vlaar’la temasa geçti. Yönetimden düşünmek için süre isteyen başarılı oyuncunun Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığı ifade edildi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş önceki gün yönetimle yaptığı görüşmelerde, transferde önceliğin sağ bek ile stoper bölgesine verilmesi gerektiğini bir kez daha dile getirdi.

Sol açık transferinin bu iki mevkiye göre çok acil olmadığını vurgulayan Güneş’in, gerekirse sol kanat takviyesinin son günlere bile bırakılabileceğini söylediği ifade edildi. Sol kanat konusunda listesinin başında tuttuğu Ukraynalı Evgen Konoplyanka transferinin her geçen gün zora girmesi ve bu oyuncunun alternatifi olarak düşünülen Ryan Babel’in menajerinin de sürekli yeni isteklerde bulunması nedeniyle siyah-beyazlı yönetim de, Şenol Güneş’e hak verdi.

Skrtel’in önüne geçti

Transferde menajerlere ve oyunculara taviz vermek istemeyen Beşiktaş Yönetimi, stoper arayışında Aston Villa’da top koşturan Ron Vlaar’ı ilk sıraya aldı. İngiliz ekibiyle sözleşmesi Haziran sonunda bitecek olan 30 yaşındaki Hollandalı oyuncuya teklif yapıldığı ortaya çıktı. Vlaar’ın, siyah-beyazlı yönetimden düşünmek için süre istediği ve İstanbul’a gelmeye sıcak baktığı vurgulandı. Beşiktaş, Ron Vlaar’ın teklifi kabul etmesi halinde, Liverpool’la 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Martin Skrtel’in transferinden vazgeçecek.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlılar sağ bek transferinde ise Liverpool’un gözden çıkardığı Glen Johnson ile görüşmelere devam ediyor. Yönetimin, İngiltere’de kalmak isteyen başarılı oyuncuyla önümüzdeki günlerde bir kez daha masaya oturacağı belirtildi.

20 maç

İngiltere Premier Lig takımlarından Aston Villa ile geçen sezon 20 maça çıkan Ron Vlaar, bin 647 dakika sahada kaldı. Tecrübeli stoper gol atma başarısı ise gösteremedi.

Ron Vlaar, Hollanda Milli Takımı’nın da en önemli savunmacıları arasında yer alıyor. Tecrübeli oyuncunun 33 maçta 1 golü bulunuyor.

(Skorer)