Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş tarihi belirledi

Beşiktaş tarihi belirledi

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, ertelenen maçlar ve transferler hakkında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş tarihi belirledi

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, "Nereye gitsek kar peşimizi bırakmıyor. Trabzonlu olan Şenol Hoca da Ahmet Nur Çebi de "Böyle kar görmedik" diyorlar. Maçların ne zaman oynanacağını elbette biz belirleyecek değiliz, federasyonun işi. Program çok yoğun olduğu için biz sadece önerimizi yapacağız. Mersin İdman Yurdu maçını 3 Şubat, Trabzonspor maçını ise 17 Şubat'ta oynamak istiyoruz dedi.

"Bu gece de Trabzon'da kalma ihtimalimiz yüksek"

Takımın Trabzon'dan İstanbu'a dönüp dönmeyeceğini konusunda ise Albayrak, "Bu gece de Trabzon'da kalma ihtimalimiz, İstanbul'a dönme ihtimalimizden daha yüksek. Şenol Hoca takımı bırakmıyor, idman yaptırıyor. Futbolcuların, herkesin keyfi yerinde. Maç oynamamış olmayı dert etmiyoruz. Artık maç programlarının meteorolojiye bakılarak yapılması lazım" dedi.

"Transferi tamamen kapattık"

Ertelenen 2 karşılaşmada da yeni transferlerinin hiçbirinin forma giyemeyeceğini ifade eden Albayrak, "TFF talimatları buna izin vermiyor. Artık bu saatten sonra ne futbolcu alacağız, ne de satacağız. Transferi tamamen kapattık. Buna Ersan da dahil. Sezon sonuna kadar beraberiz. Kendisi de artık gitmek istemiyor zaten" dedi.

Haberin Devamı