Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş: "Oyuncularımla gurur duyuyorum"

Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş: "Oyuncularımla gurur duyuyorum"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 3-0'lık Galatasaray galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, "Oyuncularımla gurur duyuyorum" dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş: "Oyuncularımla gurur duyuyorum"

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Şenol Güneş, 3-0’lık G.Saray galibiyeti sonrası mutlu olduğunu ifade etti. Güneş, “Bugün alanı iyi paylaştık. hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Ligin son maçı değildi ama çok önemli bir karşılaşmaydı. Lider takımla oynadık. Sahada iyi bir ekip olduk. Hücum ve savunmada iyi oynadık.

BAŞTA, başkan ve yönetimi bu ortamı sağladıkları için teşekkür ediyorum. Taraftarların da olağanüstü desteği vardı. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Takımım, futbol adına iyi işler yaptılar. Hataların az, doğruların fazla olduğu bir mücadele oldu. Oyuncularımın mücadelesini hangi kelimeyi söylesem ifade edemem. Oyun olarak ne düşündüysek bugün gerçekleştirdik.

ALTTAN gelen takımlar var, onlarla da rekabet halindeyiz. puan ortalamamız düştü. Bu anlamda pek başarılı değiliz ama daha fazla çalışırsak toparlanacağız, bunu yapmak ve puan ortalamamızı düzeltmek zorundayız. Elimizde Talisca ve Negredo gibi oyuncular da vardı ama öncelikli olarak oyunu kontrol altına almak istedik. Oğuzhan gayet iyi oynadı ve birçok pozisyon bulduk. Oğuzhan, Atiba ve Tolgay ilk yarıda aynı pozisyona doğru kayınca belirli bölgelerde yığılma oldu. Elimizde oyuncular vardı ancak buna ihtiyaç duymadım” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı