Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş transferi bitirdi! İşte yeni 10 numara...

Beşiktaş transferi bitirdi! İşte yeni 10 numara...

Talisca'nın takımdan ayrılmasının ardından boşalan orta sahaya takviye için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın, Torino forması giyen Adem Ljajic'i 1 yıllığına kiraladığı iddia edildi.

Beşiktaş transferi bitirdi! İşte yeni 10 numara...

İtalya Serie A ekiplerinden Torino'nun gözden çıkardığı Sırp orta saha oyuncusu Adem Ljajic için Beşiktaş'tan flaş bir hamle geldi. Bir süredir oyuncu ile ilgilenen siyah beyazlıların bu transfere nokta koyduğu bildirildi. A Spor'un iddiasına göre, Beşiktaş transfere nokta koydu ve oyuncuyu 1 yıllığına kiraladı.

Sky Sport Italia gün içerisinde Ljajic transferinde Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın devrede olduğunu ve oyuncunun yeni adresinin Türkiye olacağını bildirmişti. Haberin detayında bu transferin bitme ihtimali için ise; "Çok yakın" ifadelerine yer verildi.

Torino'nun 2016'da Roma'dan 9 milyon euroya aldığı oyuncu için satın alma opsiyonu formülünü devreye sokmak istemesi nedeniyle Ljajic ile ilgilenen birçok takım geri çekilmişti.

SIRBİSTAN VE İTALYA MACERASI
Sırbistan Milli Takımı'nda da görev yapan Ljajic'in bugüne kadar 32 kez giydiği milli forma ile 6 golü bulunuyor. Partizan'da yetişen Adem Ljajic, İnter, Roma ve Fiorentina gibi dev takımlarda forma giydi. Roma'dan iki yıl önce 9 milyon euro'ya Torino'ya transfer olan orta saha, geçen sezon Serie A'da 27 maçta 6 gol, 10 asistle toplamda 16 gole katkı sağladı. (Sporx)

Haberin Devamı