Gazete Vatan Logo
Galatasaray Ezeli rakiplerden Can Bartu için başsağlığı mesajı

Ezeli rakiplerden Can Bartu için başsağlığı mesajı

Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor Kulüpleri, 83 yaşında hayatını kaybeden Türk sporunun ve Fenerbahçe'nin efsane ismi Can Bartu için başsağlığı mesajı yayımladı.

Ezeli rakiplerden Can Bartu için başsağlığı mesajı

Galatasaray Kulübünün paylaştığı mesajda "Türk sporunun ve Fenerbahçe’nin efsane isimlerinden 'Sinyor' lakaplı Can Bartu’nun vefat ettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet; kederli ailesine, Fenerbahçe camiasına ve Türk spor kamuoyuna başsağlığı dileklerimizi sunarız." ifadelerine yer verildi.

Beşiktaş Kulübünün ise paylaştığı mesajda ise şöyle denildi:

"Beyefendi kişiliğiyle tüm sporseverlerin sevgisini kazanan, Türk sporunun en önemli efsanelerinden Can Bartu'nun vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve Fenerbahçe camiasına başsağlığı dileriz."

Trabzonspor'dan Can Bartu mesajı:

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan mesajda, "Beyefendi kişiliğiyle tüm sporseverlerin sevgisini kazanan, Türk sporunun efsanelerinden Can Bartu'nun vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve Fenerbahçe camiasına başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.

Katalan devi Barcelona da sosyal medyadaki Türkiye sayfasından Can Bartu için paylaşımda bulundu:

Haberin Devamı