Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş yıldız futbolcudan vazgeçmedi

Beşiktaş yıldız futbolcudan vazgeçmedi

Şenol Güneş’in kadrosunda görmek istediği tecrübeli futbolcu 5 Ağustos’ta doktor kontrolünden geçecek. Eğer olumlu rapor çıkarsa Kara Kartal, 32 yaşındaki golcünün transferi için harekete geçecek.

Beşiktaş yıldız futbolcudan vazgeçmedi

SANTRFOR arayışlarını sürdüren Beşiktaş’ta Demba Ba yeniden gündemde... Bilindiği üzere Senegalli yıldız geçen sezonun devre arasında Çin’in Shanghai Shenhua takımından bedelsiz olarak kiralanmıştı. Teknik direktör Şenol Güneş, bacağı kırıldığı için yaklaşık 9 ay sahalardan uzak kalan tecrübeli futbolcuya Aboubakar ve Cenk’in iyi performansları sebebiyle fazla forma şansı verememişti ancak kendisinden memnun olduğunu da dile getiriyordu.

SİYAH-BEYAZLILARIN planı Demba Ba’yı bu sezon da kadroda tutmaktı fakat golcü oyuncunun bacağından yeniden sakatlanması hesapları bozdu. Yönetim, 32 yaşındaki santrfordan vazgeçmişti ama şu an Demba Ba ismi yeniden masada...

‘ŞANSSIZLIK OLDU’

ŞENOL Güneş geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında deneyimli oyuncuyu hâlâ istediğini “Demba Ba’nın sakatlığı büyük şanssızlık oldu. Eğer Demba Ba kalsaydı forvet işini halletmiş olurduk” diyerek açıkça ifade etti. Ancak bu isteğinin gerçekleşmesi için Demba Ba’nın sağlıklı olması gerek. Ve bu konudaki bilgi de önümüzdeki ay başında gelecek. Demba Ba 5 Ağustos’ta doktor kontrolünden geçecek. Eğer olumlu rapor çıkarsa Beşiktaş yönetimi de Shanghai Shenhua kulübü ile temasa geçip transfer için harekete geçecek.

Haberin Devamı