Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş yıldız futbolcuyu gönderdi!

Beşiktaş yıldız futbolcuyu gönderdi!

Beşiktaş, tecrübeli sağ beki Andreas Beck'in sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini TFF'ye bildirdi

Beşiktaş yıldız futbolcuyu gönderdi!

Beşiktaş, tecrübeli sağ beki Andreas Beck'in sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini TFF'ye bildirdi.

Avrupa'da birçok ligde transferin son gününe girilirken Beşiktaş'ta bir ayrılık yaşandı. Siyah-beyazlı kulüp, TFF'ye Alman sağ beki Andreas Beck'in sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini bildirdi. Tecrübeli futbolcu, TFF'nin sitesinde Beşiktaş kadrosunda da yer almıyor.

NTV Spor'un haberine göreyse Stuttgart, Andreas Beck'i 2 milyon Euro karşılığında transfer etti. Siyah-beyazlılara 2015 yılında 1,75 milyon Euro karşılığında Hoffenheim'dan gelen başarılı savunmacı, Beşiktaş formasıyla çıktığı 76 maçta 1 gol 4 asistlik performans sergilemişti.

Stuttgart transferi resmen açıkladı!

Beck'ten veda mesajı
Andreas Beck, sosyal medya hesabından Türkçe ve Almanca olarak veda mesajı yayımladı.
Harika geçen iki yılın ardından Beşiktaş ve İstanbul'a veda ettiğini aktaran Alman futbolcu, "Sadece saha içinde değil, güncel yaşantımda da çok güzel anlar yaşadığım iki yıl oldu. Bu kadar sıcak şekilde beni aranızda kabul ettiğiniz için size sonsuz minnettarım. Sportif olarak bu iki yılda iki şampiyonluk ve sayısız önemli galibiyetleri birlikte kutladık, sevincimizi paylaştık. Benim için en az bunlar kadar önem arz eden bir şey varsa bu dönem içinde çok önemli arkadaşlıklar edinmem oldu. Ailem ve benim için İstanbul ikinci evimiz oldu ve bu hep böyle kalacak. Bu şehrin ve bu kulübün her zaman taraftarı kalacağım." ifadelerini kullandı.
Yeni macerasını da iple çektiğini belirten Beck, "Stuttgart'a dönmek benim için duygusal bir husus. Başka bir takım için Beşiktaş'ı bırakmazdım. Futbolcu olarak Stuttgart'ta büyüdüm. Kulübün son yıllardaki gelişimini ve geçen sezon Bundesliga'ya çıkma mücadelesini heyecanla yakından takip etmiştim. Bölgedeki heyecan olağanüstü ve motive edici. Bunun tekrar bir parçası olmak güzel bir duygu. Başarılı olmak için elimden geleni yapacağım." değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı