Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaşlı Adriano'ya şok suçlama! Hapis istemi...

Beşiktaşlı Adriano'ya şok suçlama! Hapis istemi...

Beşiktaşlı Adriano Correia hakkında İspanyol basınından gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı. Brezilyalı İspanyol yargısı tarafından hapis ve para cezasına çarptırılabileceği öne sürüldü.

Beşiktaşlı Adriano'ya şok suçlama! Hapis istemi...

Beşiktaş'ın Brezilyalı sol beki Adriano Correia hakkında İspanyol basınından gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı.

Ülkede yayım yapan La Vanguardia gazetesi, 34 yaşındaki futbolcunun Barcelona'da oynadığı dönemde vergi kaçırdığı gerekçesiyle hapis ve para cezasıyla karşılaşabileceğini yazdı.

Fanatik'ten Yunus Dilber'in haberine göre; savcılık dokümanlarına dayandırılarak verilen haberde yıldız ismin Barça'da forma giydiği 2010 ile 2016 yılları arasında imaj haklarından yıllık 435 bin ile 594 bin euro arasında bir gelir elde ettiği ancak bu gelire ait vergiyi ödemediği belirtildi.

İddiaya göre Siyah Beyazlılar'ın yıldız ismi, Nike ile olan sözleşmesinden elde ettiği 63 bin 304 euro'yu vergiden kaçırdı ve imaj haklarını da Portekiz'in Madeira Adaları'nda bulunan Chacun A Sa Place adlı bir şirkete aktarılmış gibi göstererek avantajlı vergi rejiminden yararlandı.

Öte yandan sambacının 2011 ve 2012 yıllarında İspanyol hazinesine yıllık kazancıyla ilgili yaptığı bildirimde reklamlardan elde ettiği geliri gizlediği ve emlak vergisi kısmına da Chacun A Sa Place'taki hisselerini eklediği kaydedildi.

Haberin Devamı