Gazete Vatan Logo
Futbol Beşiktaşlı Fadime'den altın madalya

Beşiktaşlı Fadime'den altın madalya

Fadime Suna, 26. Universiade Yaz Oyunları’nda altın madalya kazanarak şampiyon oldu

Beşiktaşlı Fadime'den altın madalya

Beşiktaş atletizm takımı sporcusu Fadime Suna, milli takım formasıyla yarıştığı 26. Universiade Yaz Oyunları’nda şampiyon oldu.

ALTIN MADALYA KAZANDI

Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesinde yer alan açıklamada, Çin'in Shenzen kentinde devam eden 26. Universiade Yaz Oyunları'nda milli takım adına yarışan Beşiktaşlı atlet Fadime Suna'nın 33.11.92;lik derecesiyle altın madalya kazandığı bildirildi.

FADİME SUNA'YA TEBRİK

Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi Üyesi, Amatör Şubeler, Yatırımlar ve Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Küçükemre, yayınladığı mesajla altın madalya alan Fadime Suna'yı başarısından dolayı tebrik etti.

Kulübün internet sitesinde yer alan mesajda Küçükemre, "26. Universiade Yaz Oyunları'nda 10 bin metrede Dünya Şampiyonu olarak hem kulübümüzün, hem de tüm Türkiye'nin gururu olan atletimiz Fadime Suna'yı tebrik ediyorum. 18 Ağustos Perşembe günü 5 bin metre seçmeleri için yarışacak olan Fadime Suna'nın aynı başarıyı 20 Ağustos Cumartesi günü TSİ 15.15'te koşulacak final yarışlarında da tekrarlayacağına tüm kalbimle inanıyor ve başarılarının devamını diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Haberin Devamı