Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaşlı oyuncunun yeni takımı belli oldu!

Beşiktaşlı oyuncunun yeni takımı belli oldu!

Beşiktaş'ın Ukraynalı file bekçisi Denys Boyko'nun geleceği hakkında flaş gelişmeler yaşanıyor. Boyko'nun ocak ayında transfer olacağı kulüp şimdiden belli oldu.

Beşiktaşlı oyuncunun yeni takımı belli oldu!

Beşiktaş'a Dinipro'dan transfer edilen, bir dönem Malaga'ya kiralık olarak verilen; ancak bir türlü siyah beyazlı takımda birinci kaleci pozisyonuna gelemeyen Denys Boyko, Ocak'ta takımdan ayrılıyor.

PAOK istemişti, yeni adresi Shakthar Donetsk olacak

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Ukraynalı kalecinin Türkiye temsilcisi Doğan Ercan, "Daha önce PAOK ve Olympiakos istedi. Beşiktaş vermedi. Herhalde Ocak ayında gidecek. Muhtemelen Shakthar Donetsk'e gidecek. Onların kalecisi 40 küsur yaşına geldi. Boyko oraya kiralık ya da bütün haklarıyla gidebilir" dedi.

Bedava gitmez

Ukraynalı kalecinin Shaktar'a transferinde son sözü Beşiktaş kulübü başkanı Fikret Orman'ın söyleyeceğini belirten Ercan, "Bu kez konuşma sırası Fikret Orman'da. Daha önce Shaktar, Beşiktaş'ın talip olduğu oyuncular konusunda zorluk çıkarmıştı. Bedava vereceklerini sanmıyorum. Fiyatı sayın başkan söyleyecek. Biz de bunu Shaktar Donetsk'i ileteceğiz" şeklinde konuştu.

(Ajansspor)