Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Beşikten mezara F.Bahçe üyesi...

Beşikten mezara F.Bahçe üyesi...

İki haftaya hayata geçirilmesi planlanan Fantorya kart aracılığıyla, ‘Beşikten kongre üyeliği’ hazırlıkları başladı.

Beşikten mezara F.Bahçe üyesi...

Sarı-lacivertliler 1 milyon üye projesini bu ay sonuna kadar tanıtmayı planlarken ses getirecek bir uygulamaya da imza atacak. “Beşikte kongre üyeliği” adı altında yeni bir sistem başlatılacak.

F.Bahçeli çocuklar Fantorya kart aracılığı ile çocuk kulübüne üye olurlarsa 18 yaşına geldiklerinde yüzde 50 indirimle kongre üyesi olabilecek. Yılda 50 TL ücretlik kart aracılığı ile çocuk kulübüne üye olunabilecek.

Fenerbahçe yönetimi bu konu hakkındaki çalışmaları son aşamaya getirirken, uygulamanın önümüzdeki 2 hafta içinde hayata geçirilmesi bekleniyor. Lansman ise ekim sonunda yapılacak.

DENİZBANK İLE ANLAŞTILAR

Sarı lacivertliler 1 milyon üye projesi için Denizbank ile de anlaşma sağlandı. Bu projede 2023’e kadar 1 milyon üye rakamına ulaşmayı hedefliyorlar. 1 yıl içinde belirlenen hedef ise 200 bin... Yönetim 2015 ekime kadar bu rakama ulaşmaya çalışacak. Çocuk kulübünden önümüzdeki 10 yıl sonunda gelecek yeni üyelerle rakamın 1 milyona gideceğini düşünen sarı lacivertli kulübün ekonomik olarak çağ

Haberin Devamı

atlayacağını düşünüyorlar.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, futbolcular Serdar Kesimal ve Mehmet Topuz ile birlikte sarı lacivertlilerin Düzce Futbol Okulu’nu ziyaret edip öğrencilerle buluştu.

YILDIRIM: ‘YENi TESiSLER YAPILACAK’

Fenerbahçe Düzce Şubesi, ‘1 milyon üye projesi’ tanıtım toplantısına katılan Aziz Yıldırım, “Her şubemizin olduğu yerde muhakkak tesisler yapılacak. Havuzlu ve tenis kortlu. Bunlar F.Bahçe’nin malı olacak” dedi.