Gazete Vatan Logo
Futbol Beyaz Futbol'da Rasim Ozan Kütahyalı ile yollar ayrıldı

Beyaz Futbol'da Rasim Ozan Kütahyalı ile yollar ayrıldı

Beyaz TV, Beyaz Futbol yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı ile yolları ayırma kararı aldı.

Beyaz Futbol'da Rasim Ozan Kütahyalı ile yollar ayrıldı

Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz Futbol programında, Boşnaklara yönelik olarak "Kusturmalı boşnak ......." açıklamaları ile büyük tepki toplamıştı. Programın sunucusu Ertem Şener, Kütahyalı ile yolları ayırma kararı aldıklarını açıkladı.

Beyaz Futbol'da programın açılışında konuyla ilgili açıklama yapan Şener, "Bu akşam kanal yönetimimizle aldığımız karar doğrultusunda, bugünden itibaren Rasim Ozan Kütahyalı ile yollarımızı ayırdık." dedi.

Kütahyalı protesto edildi

İstanbul'da yaşayan Boşnaklar'dan oluşan yaklaşık 100 kişilik grup, saat 23.00 sıralarından programın yayınlandığı Fulya'daki televizyon kanalı binası önünde toplandı. Ellerinde bayraklar bulunan gruptakiler, yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı aleyhinde sloganlar attı.

Polis, televizyon binası çevresinde güvenlik çemberi oluştururken toplumsan müdahale aracı TOMA da hazır bekletildi.

Televizyon kanalının Kütahyalı ile yollarını ayırdığını açıklaması üzerine protestocular, yaklaşık 1 saat süren eylemlerini sonlandırdı.

Hidayet Türkoğlu sert sözlerle kınadı!

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı ve Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, Boşnaklarla ilgili sözlerininin ardından Rasim Ozan Kütahyalı'ya sert çıktı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Türkoğlu, "Tarih boyunca Türklerle dostluğu ve samimiyeti sayesinde tüm dünyayı kıskandıran Bosna Halkını, aşağılık, adi ve akılsız yakıştırmayla küçük düşürmeye çalışan Rasim Ozan Kütahyalı ve onun gibileri hak etmiyoruz. Bir Boşnak olarak, bu şahsı ağır şekilde kınıyor, savcılarımızı göreve davet ediyorum." şeklinde bir paylaşım yaptı.