Gazete Vatan Logo
Futbol Bıçaklama olayında ikinci perde!

Bıçaklama olayında ikinci perde!

Eskişehir maçı öncesi Şükrü Saracoğlu Stadı’nda bir taraftarın bıçaklandığı ortaya çıkarken, savcılık soruşturma başlattı...

Bıçaklama olayında ikinci perde!

Radyospor'da bugün yer alan habere göre ise Kadıköy'de oynanan Eskişehirspor maçı öncesi bir de özel güvenlik görevlisi bıçaklandı.

İşte Radyospor'da bugün yayınlanan haber:

Fenerbahçe'de taraftar olaylarının ardı arkası kesilmiyor. Kadıköy'de oynanan Eskişehirspor maçı öncesi taraftarlar arasında çıkan arbedede bıçaklanan 16 yaşındaki M.B. Haydarpaşa Numune Hastanesi’nde tedavi edildi. Olay polis kayıtlarına geçerken, savcılık konu hakkında soruşturma başlattı.

Aynı gün Kadıköy'de bir de özel güvenlik görevlisi bıçaklandı. Arkomen'in sunduğu Haber Aktif'e katılan Radyospor Programcısı Emrullah Erdinç, Kadıköy Emniyet Müdürlüğü kayıtlarına göre bir özel güvenlik görevlisinin de Eskişehirspor maçı öncesi bıçaklandığını bildirdi.

OLAY NASIL OLDU?
Olayın gelişimi Kadıköy Emniyeti'ne göre şöyle oluştu: Eskişehirspor maçına girmeye çalışan ve bileti olmayan bir taraftar tribün girişinde bekleyen özel güvenlik görevlisiyle tartıştı. Bu sırada içeri giremeyince cebinden çıkardığı bıçağı güvenlik görevlisine doğru salladı. Güvenlik görevlisi olaya müdahale etmeye çalışınca elinden bıçaklandı. Olaydan sonra güvenlik görevlisi hastaneye götürülürken, taraftar gözaltına alındı.

TARAFTARIN İFADESİ
Güvenlik görevlisini yaralayan taraftar ifadesinde: "Güvenlik görevlisi beni sahaya sokmayınca korkutmak için bıçağı salladım, elini uzatınca yaralandı" dedi.

Bu arada güvenlik görevlisini yaralayan taraftar, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Haberin Devamı