Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Başakşehir'de kalmalıyız'

'Başakşehir'de kalmalıyız'

Slaven Biliç, Kasımpaşa maçının ardından yönetime stat konusunda mesaj yolladı:

'Başakşehir'de kalmalıyız'

"Bana kalırsa tüm maçlarımızı burada oynayalım. Zemini çok güzel, atmosferi harika. Stadımız yapılana kadar Başakşehir'de kalmalıyız. Yoksa sürekli göçmen gibi seyahat etmek zorunda kalıyoruz."

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Slaven Biliç, Kasımpaşa'yı konuk ettikleri Başakşehir Fatih Terim Stadı'na övgüler yağdırdı. Hırvat çalıştırıcı "Bir evimiz yok ama bu durumla iyi başa çıkıyoruz. Yönetim bu konuda elinden geleni yapıyor. Bana kalsa tüm maçlarımızı burada oynayalım. Çok iyi bir stat, zemini çok güzel ve atmosferi de harika. Bana kalırsa yeni stadımız yapılana kadar Başakşehir'de kalmalıyız. Burayı evimiz haline getirelim. Yoksa sürekli göçmen gibi seyahat etmek zorunda kalıyoruz" dedi.

BİLİÇ, maçla ilgili olarak ise "Çok iyi bir 3 puan aldık. Bu karşılaşmayla ilgili beklentimiz zor geçeceği yönündeydi. Çünkü karşımızda iyi bir takım vardı. Canlı, enerjik, çabuk oynayan ve sert bir ekip. Kasımpaşa, bireysel yetenekleri olan tehlikeli bir rakip. Bir taraftan da milli aradan sonra oynadığımız ilk maçtı. 3 puanı tamamen hak ettik. Oyundan ve oyuncularımın performansından memnunum. Kazandığımız için çok mutluyuz.

Haberin Devamı

'ZİRVEYİ İSTERİM'

ZİRVEDE olmayı, kalmayı her zaman isteriz. Özellikle de sezon sonunda tabii ki. Bu bize baskı da getiriyor ancak 3. ya da 4. sırada olmaya bunu tercih ederim. Çünkü zirvede olmayınca baskının azlığı da sorun yaratabilir. Sürekli zirvede olmayı isteyen bir kulübümüz var. Yerimizi korumak için her şeyimizi vereceğiz. Zor olan zirvede kalabilmek."