Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Biliç: Bu fırsatı kaçırmayalım

Biliç: Bu fırsatı kaçırmayalım

“F.Bahçe’nin puan kaybetmesiyle Karabük’ü yenip liderlik koltuğuna yeniden oturmalıyız. Şampiyonluk için her şey bizim elimizde.”

Biliç: Bu fırsatı kaçırmayalım

KARABÜK’Ü bugün Ankara’da konuk edecek olan Beşiktaş’ta teknik direktör Slaven Biliç kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını söyledi. Hırvat çalıştırıcı, futbolcularıyla yaptığı toplantıda F.Bahçe’nin Eskişehir deplasmanında puan kaybetmesiyle liderlik şansının bir kez daha altın tepside önlerine geldiğini belirterek “Karabük’ü mağlup ederek yeniden ilk sıraya çıkmalıyız. Bir kez daha şans kapısı bize açıldı. Bu hafta o koltuğa oturup kalan maçlarımızı da kazanarak şampiyonluğa gideriz. Bunu başarmak için her şey bizim elimizde” ifadelerini kullandı.

‘DİKKATLİ OLALIM’

SİYAH-beyazlı futbolcular da kendi aralarında yaptığı konuşmalarda küme düşme hattındaki takımların yapabileceği sürprizlere dikkat çektiler. Eskişehir’in F.Bahçe’yle berabere kalmasından ders almaları gerektiğini belirten oyuncular “Ligin alt sırasındaki ekipleri çok ciddiye almıyoruz ama en çok puan kaybettiğimiz takım onlar. Hepsine karşı dikkatli olup kalan maçların hepsini kazanmalıyız” dediler.