Gazete Vatan Logo
Süper Lig 'Mağlubiyeti hak etmedik!'

'Mağlubiyeti hak etmedik!'

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Fenerbahçe'ye 1-0 kaybettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

'Mağlubiyeti hak etmedik!'

BEŞİKTAŞ’IN başında çıktığı 7. derbiyi de kazanamayan siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Slaven Biliç, F.Bahçe’ye 1-0 mağlup oldukları maçın sonrasında büyük hayâl kırıklığı yaşadıklarını söyledi. Çok üzgün olduklarını ifade eden Hırvat çalıştırıcı, “Burada kaybetmeyi hiç hak etmedik. Buradan en azından 1 puan alabilirdik. İkinci yarıda çok iyi oynadık ve kazanmaya yakın olan taraf bizdik. 4 iyi pozisyonumuz vardı. İnanılmaz goller kaçırdık, inanılmaz bir gol yedik. Rakip atak yapmayı bırakmışken gol yedik.
‘FIRSAT TEPTİK’
ÖZELEŞTİRİ yapmamız gerekiyor. Oyun bu noktaya gelmişken maçın son anlarında böyle ucuz, böyle basit bir gol yemek bize yakışmıyor. Çok büyük bir fırsat vardı elimizde. F.Bahçe ile puan farkını 7’ye çıkartabilirdik. Ya da 4 puanlık farkı koruyabilirdik. Şimdi bütün takımlar birbirine çok yakın duruma geldi. 1’er puanlık fark var ve ligin bitimine 9 hafta var. Yarış çok heyecanlı olacak” şeklinde konuştu.
Emre ile yaşadığı olay hakkında da konuşan Hırvat teknik adam, "Orada kesinlikle kötü bir hareketim yok, Emre ile de ilgilenmiyorduk zaten, kendi oyuncularım ile konuşuyordum. Ancak bir anda Emre ve Alves olaya dahil oldu. Hakeme de Fenerbahçeli futbolcuların yerlerine geri dönmeleri konusunda uyarıda bulundum. Olayın bizle bir ilgisi yok , gelen tepkilere bir anlam veremedik" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı