Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Biliç: Hem bir hayalimiz, hem de bir planımız var

Biliç: Hem bir hayalimiz, hem de bir planımız var

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Arsenal maçı sonrasında konuştu.

Biliç: Hem bir hayalimiz, hem de bir planımız var

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Slaven Biliç, Arsenal'e karşı ortaya konan oyunun kendilerine umut verdiğini söyledi. Takımıyla gurur duyduğunu da sözlerine ekleyen Hırvat teknik adam, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Gerçekten harika bir maç oldu. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Planımıza sadık kaldılar. Bugünkü performansımız, beni rövanş için çok umutlandırdı. Oraya gol yemeden gidiyoruz. Bugün en önemli oyuncumuz Hutchinson yoktu. Londra'ya alışveriş için gitmiyoruz. Çok önemli bir planımız var. Bazıları için bu hayal olabilir, gerçekleştirmek için her şeyi yapacağız.

HAKEME kesinlikle bir küfür ya da hakaret yoktu. Zaten maçtan hemen sonra da Wenger ve maçın hakeminden özür diledim. Çok ciddi bir fırsat yakalamak üzereydik. Top, Flamini'nin karnına çarpınca pozisyonumuz kesildi ve tepki gösterdim. Bu tip durumlara alışık değilim. Hayatımda 2 kez oyundan atıldım. Londra'da kulübede olmamam için hiç bir sebep yok. Ceza alacağıma inanmıyorum.

‘ÇILGIN?OLAMAYIZ’

ÖZGÜVENLE doluyuz. Takımın dengesi oturdu. Arsenal'e karşı oynarken çılgınca baskı yapamazsınız. Top rakipteyken kontrollü olup topu korumamız lazımdı. İlk dakikadan itibaren planımızı gayet iyi uyguladık. Kağıt üzerinde plan yapmak kolaydır ama oyuncuların bu planı iyi uygulaması önemlidir."

Haberin Devamı