Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Yükselerek gidiyoruz'

'Yükselerek gidiyoruz'

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, Partizan galibiyeti sonrası konuştu.

'Yükselerek gidiyoruz'

BEŞİKTAŞ, Avrupa Ligi'nde liderliği Tottenham ile paylaşırken teknik direktör Slaven Biliç takımının ortaya koyduğu oyuna övgüler yağdırdı... "Oyuncularımdan daha fazlasını isteyemezdim" diyerek sözlerine başlayan Hırvat çalıştırıcı, bu performanslarını sezona yaymak için çalışmaya devam etmeleri gerektiğini de hatırlattı...
SAHADA iki takım adına da güzel bir futbol ortamı oluştuğunu da sözlerine ekleyen Biliç, şunları söyledi: "Her iki takımı da tebrik ediyorum. İlk saniyeden itibaren çok iyi bir oyun oynadık. Bu galibiyeti bu farkla kazanmayı hak ettik. Taraftarları, her iki takımı da tebrik ediyorum çok güzel bir atmosfer yarattılar. Maçın başından itibaren üstündük.
BİZ iyi bir yoldayız ve iyi oynuyoruz. İlk yarı top kayıpları yaptık, bunlar olmasa daha iyi olur. Yüksek standartlarda oyuncularımız var. Oyuncularım neyi ne zaman yapacağını biliyor.
‘İNİŞLİ-ÇIKIŞLIYIZ’
Umarım sürekli yükselerek gideceğiz. Her maçta rakiplerimizden üstünüz. Oyuncularımdan daha fazlasını isteyemezdim. Kalite anlamında iniş-çıkışlar olur ama standartlarımızı hep yüksek tutacağız. Oyuncularım yanlış yaptıklarında özeleştiri yapabiliyorlar.. Veli çok iyi oynadı.
Ligde lider olmak Avrupa Ligi'nde bu durumda olmak güzel ama daha ekimdeyiz. Kendimizi kaptırmamalıyız. Odaklanıp daha çok çalışıp önümüze bakmalıyız. Eğer durursak elimizden kaçıp gider ve farkında olmazsınız. Odaklanmak zorundayız.”
Nikolic: Top oynatmadılar
PARTIZAN'IN hocası Marko Nikolic, Beşiktaş’ın galibiyeti hak ettiğini söyledi: "İstediklerimizi yapamadık. Özellikle rakibimizin erkenden üstünlüğü lehine çevirmesi bizi zora soktu. Top oynatmadılar. Beşiktaş’ı kutlarım."

Haberin Devamı