Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Saha iyi, takım iyi kazanabiliriz'

'Saha iyi, takım iyi kazanabiliriz'

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Tottenham ile oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi mücadelesi öncesinde açıklamalarda bulundu.

'Saha iyi, takım iyi kazanabiliriz'

BEŞİKTAŞ’IN Senegalli yıldızı Demba Ba, Beşiktaş Dergisi’ndeki röportajında birbirinden önemli ifadeler kullandı. İşte Ba’nın sözlerinden öne çıkanlar:

n “GÜNÜN birinde Chelsea’de, Manchester United’da, Arsenal’de, Bayern Münih’te oynamanın hayâlini kuruyordum. Bu düşlerimin gerçeğe dönüşebileceğine dair çok güçlü umutlarım vardı. Chelsea’ye transfer olduğumda hayatımda çok önemli bir basamağı atlamış hissettim. Şimdi de Beşiktaş’tayım. Bu takımda hâlâ yazabileceğim birçok hikaye, doldurabileceğim birçok sayfa var.”

n “SAHADA performansımı en üst düzeye çıkartmaya çalışıyorum. Arkadaşlarımdan da bunu bekliyorum. Onların da ellerinden gelenin en iyisini yapmalarını ve bütünlüklü bir performans ortaya koymalarını dilerim ki futbolun ruhu olan kolektivizm hayata geçsin.”

n “TAKIM arkadaşlarımın özgüvenlerini yükseltebilmek için elimden geleni yapmak isterim. Maç sırasında kimseyi demoralize etmeden, kırmadan, oyundan düşürmeden mücadeleye konsantre olmasını sağlamak gibi birbirimize karşı sorumluluklarımız var. Çünkü biz takımız.”

Haberin Devamı

DEMBA Ba dün düzenlenen basında toplantısında şu açıklamaları yaptı:
“CHELSEA ve West Ham formasıyla Tottenham’a karşı forma giydim. Taraftarlarımızın sesinin onların taraftarlarından daha çok çıkacağına eminim.
ESKİ formuma kavuşmak için çok iyi ve sıkı çalışıyorum. Yüzde yüze çıkmak için elimden geleni yapıyorum.
DEVLER Ligi play-off turunda Arsenal’in bizi rahatça eleyeceğini düşünmüştü herkes. Böyle olmadığını gösterdik. Tottenham karşısında da onlara karşı oynadığımız gibi oynarsak iyi sonuç alırız.”