Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Kazanılacak 7 maç var'

'Kazanılacak 7 maç var'

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Kasımpaşa maçının ardından açıklamalarda bulundu.

'Kazanılacak 7 maç var'

“Kalan karşılaşmaların belki hepsini galip bitiremeyebiliriz ama çoğunu kazanmak ve şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız. 11’e 11’ken de çok iyiydik.”

SON haftalardaki düşük performansını Kasımpaşa karşısında unutturup adeta patlama yapan Beşiktaş’ta teknik direktör Slaven Biliç skordan memnun olduğunu söyledi. Hırvat teknik adam, geride kalan 7 haftadaki tüm maçları kazanmak istediklerini vurgulayıp şu şekilde konuştu:
‘İYİ OLAN BİZDİK’
“SONUÇTAN dolayı çok mutluyuz. Oyunculara son 2 günde sürekli bu maça çıkmadan önce ‘Özgüveninizi kaybetmemize gerek yok. Kasımpaşa oyuncularının özgüveninin sizinkinden daha yüksek olmasını istemiyorum’ dedim. Ve özgüvenimiz sayesinde bu maçı kazandık.
SON 3 maçtaki performansımız eleştirilebilir. F.Bahçe’ye karşı iyi oynadık ama kaybettik. Başakşehir karşısında harika oynamadık ama kazanabilirdik. Burada iyi oynayan taraf bizdik. Rakibin 2 kırmızı kartı bir neden olarak gösterilebilir ama maç 11’e 11’ken de çok iyiydik.
OYNANACAK ve kazanılacak 7 maç daha var. Belki hepsini kazanamayabiliriz ama çoğunu kazanmak ve şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız.”

Haberin Devamı