Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Biliç the end

Biliç the end

Hırvat çalıştırıcı derbinin ardından sezon sonunda ayrılacağını resmen açıkladı:

Biliç the end

“İki sezondur şampiyon olamıyorsak tek sorumlu benim. Seneye takımın başında olmayacağım. Burada çalıştığım süre boyunca elimden gelenin en iyisini yaptım.”

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Slaven Biliç, G.Saray derbisinin ardından düzenlediği basın toplantısında gelecek sezon siyah-beyazlı takımın başında olmayacağını resmen açıkladı. Hırvat çalıştırıcı, “2 sezondur şampiyon olamıyorsak bunun tek sorumlusu benim. Bir karar verdim. Yönetimle konuştuk. Oyunculara da söylenecek. Önümüzdeki sezon burada Beşiktaş teknik direktörü olarak devam etmeyeceğim. Burada çalıştığım süre boyunca elimden gelenin en iyisini verdim. Bu kadar zor koşullar içinde genel olarak iyi performans gösterdik. Zor koşullar derken bunu bir bahane olarak değil, bu durumu açıklayan bir neden olarak söylüyorum. Şampiyon olamadık ama iyi oynadık” ifadelerini kullandı.

‘KALİTE EKSİK’

ÖTE yandan tecrübeli hoca, G.Saray derbisiyle alakalı olarak, “G.Saray’ı tebrik ediyorum. Oyuncularımla da gurur duyuyorum. Çok iyi bir performans ortaya koydular. Maçın tamamında daha iyi olan taraf bizdik. G.Saray 2 pozisyon buldu ve bunları gole çevirip galibiyete ulaştı. Çok doğru işler yaptık. Ciddi pozisyonlar bulduk ama golü bir türlü atamadık. Özellikle büyük maçlarda bu çok önemli bir nokta ve bu bizim başımıza çok kez geldi. Birçok defa doğru işleri yaptık ama golü atamadık. Bu başınıza çok kez geldiğinde bir noktada eksik kalıyorsunuz demektir” açıklamalarını yaptı.

Haberin Devamı

BİLİÇ, Beşiktaş’taki asıl eksikliğin ne olduğu hakkında ise “Ben ekstra kalite noktasında da eksik kaldığımızı düşünüyorum. Örnek verirsek Wesley Sneijder... Bu maçta bize attığı gol gibilerinden kariyeri boyunca en az 40 tane atmıştır. Bence biz bu konuda eksik kalıyoruz” yorumunu yaptı.