Gazete Vatan Logo

Bir daha o duruma düşmeyiz!

İmparator, Euro 2016’da Hırvatistan karşısındaki kötü hatıraları 5 Eylül’deki maçta unutturacak...

Bir daha o duruma düşmeyiz!

TÜRK Milli Takımı Euro 2016’da sancılı bir dönem geçirirken 2018 Dünya Kupası elemelerine ise geçmişe sünger çekerek başlamak adına önemli adımlar atıldı... Aralarında Selçuk İnan, Caner Erkin, Burak Yılmaz ve Arda Turan gibi milli takımın vazgeçilmez isimlerinin kadroya alınmaması herkesi şaşırtırken Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yeni bir takım yaratmak için de ince eleyip sık dokuyor.

TERİM’İN bu kadronun öz güvenini yüksek tutabilmek için de Rusya ve Hırvatistan maçlarına verdiği önem bir hayli fazla...

İmparator, Euro 2016’nın açılış maçında kötü bir futbolla 1-0 yenilen maçın altından çok sular aktığını oyuncularına anlatıp yeni bir dönemin başlangıcını da şu sözlerle anlattı:

‘ÖZGÜVEN GELECEK’

AVRUPA Şampiyonası’nı geride bıraktık. 5 Eylül’deki grup maçı ile Euro 2016’daki çok farklı olacak. Orada çok kötüydük. Bir daha kimse bizi böyle bulamaz.

RUSYA maçında bu takım, Hırvatistan karşısına çıkar gibi oynamalı ki kendimizi o karşılaşmaya hazırlayalım. Hırvatlar kendine güvenen bir takım ve yine iddialı demeçleri var. Öz güvenimizi tekrar yakalamalıyız. Galibiyet serisi yeniden olmalı. Turnuvaya giderken yakaladığımız galibiyet serisi bize öz güven getirmişti, bunu tekrar yakalamamız gerekiyor.” n

Haberin Devamı