Gazete Vatan Logo
Galatasaray Bir değil iki forvet!

Bir değil iki forvet!

Galatasaray Yönetimi Fatih Terim'in isteği üstüne vites yükseltti.

Bir değil iki forvet!

SARI-kırmızılılar Bafetimbi Gomis sonrasında forvet transferi için harekete geçerken ilk hedef de Anthony Modeste oldu... Ancak Çin kulübü Tianjin Quanjian’dan bonservisini ücretsiz alması beklenen oyuncunun durumunu inceleten G.Saray geri adım attı.

FRANSIZ oyuncu ile masaya oturup yıllık 4 milyon Euro olan garanti ücreti ve 5 milyon Euro’luk imza parasında indirim bekleyen yönetim bir yandan da bonservis durumunu inceletti. Çin kulübü ile bonservis konusunda ileride anlaşmazlık çıkıp FIFA’lık olma ihtimali görülünce de Aslan geri adım attı.

MODESTE sonrasında ise G.Saray dört bir koldan transfer harekatına başladı. Gündeme çok sayıda isim gelirken Terim’in onay verdiği tüm oyuncularla görüşmeler başladı... Ancak bu noktada Terim Modeste ismi olmayınca iki forvet birden yapılmasını istedi.

TERİM ISRARCI

BUNUN için forvet dışındaki tüm bölgelerde arayışlar dururken yönetim de işleri hızlandırdı. 31 Ağustos’ta bitecek olan transfer dönemi öncesinde bir yabancı forveti kesinlikle kadrosuna katacak olan Aslan, ayrıca ikinci forvet transferi için de yerli isimleri araştırıyor. Yerli oyuncular arasında Fatih Terim’in istediği bir oyuncu bulunamazsa yabancı alternatiflere de bakılacak.

Haberin Devamı