Gazete Vatan Logo
Galatasaray Bir kupadan fazlası

Bir kupadan fazlası

Sarı-kırmızılılar, Türkiye Kupası'nı kazanmakla kalmadı, Avrupa biletini de alıp men cezasını başından attı.

Bir kupadan fazlası

Bu zaferin en önemli tarafı ise Avrupa kupalarından bir yıllık men cezası alan sarı-kırmızılılar 2016-17’de cezasını çekip temize çıkacak.

G.SARAY için dün gece Antalya Arena’da kazanılan Ziraat Türkiye Kupası ile birlikte kâbus gibi bir sezon geride kaldı... Bu sezon lige erken havlu atan, Avrupa’da tutunamayan sarı-kırmızılılar için sezonu pozitif tamamlamak adına en önemli çıta olan Türkiye Kupası’nın kazanılması başarılırken bu kupa G.Saray camiası adına çok daha fazla şey ifade ediyor...

Yönetim rahatladı

BU sezon mali konularda UEFA’nın mali radarına yakalanan G.Saray, Finansal Fair Play kurallarına uymadığı gerekçesi ile men cezası alırken ligde 6. sırada kalması nedeniyle gelecek sezon hakkını alamadı.

Son Avrupa biletini almak adına F.Bahçe karşısına çıkan G.Saray, 1-0’lık galibiyet ile birlikte gelecek sezon için UEFA vizesini aldı ve 2016-17 sezonunda cezasını çekmeyi başardı.

OLUMSUZ bir sonuç durumunda hem gelecek sezon hem de 2017-18 sezonunda Avrupa kupalarına katılamayacak olan sarı-kırmızılılar, bu tehlikeyi savuştururken yönetim de kupanın kazanılması ile derin bir nefes aldı...

Haberin Devamı