Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Bir şok da Demba Ba'dan

Bir şok da Demba Ba'dan

Mustafa Pektemek’in yaşadığı sakatlıkla sarsılan Beşiktaş’a Senegalli yıldızdan da kötü haber geldi

Bir şok da Demba Ba'dan

BEŞİKTAŞ’A Mustafa Pektemek’ten sonra Demba Ba’dan da kötü haber geldi... Siyah-beyazlı formayla çıktığı 18 maçta 16 gol atan Senegalli’nin ayağında kırık var...

BA, Trabzonspor maçının ilk yarısında Belkalem’le girdiği mücadelenin ardından yerde kalmıştı. Kenara gelen ve yapılan tedavi sonrası oyuna devam eden 29 yaşındaki yıldız, ikinci yarıya ise çıkamamıştı. Demba Ba’nın kontrolleri dün yapıldı ve çıkan sonuç moralleri bozdu. Sağ ayak 2. parmağında bitişik kırık tespit edilen tecrübeli futbolcunun 3 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor. Bu da Beşiktaş’ın çok yoğun bir maç trafiğinin içinde olmasından dolayı Ba’nın 6 karşılaşmada (Lig: G.Antep, Akhisar Belediye, Torku Konya. Avrupa Ligi: Tottenham Hotspur. Kupa: Çaykur Rize, Adana Demir) forma giyemeyecek olması anlamına geliyor.

TEK FORVET CENK TOSUN

MUSTAFA ve Ba’nın yokluğunda Beşiktaş’ın elinde tek santrfor olarak Cenk Tosun kaldı... Bu durum, her fırsatta ilk yarının sonuna kadar rotasyon yapmaları gerektiğini söyleyen teknik direktör Slaven Biliç’in işini zorlaştıracak. Hırvat teknik adam, Mustafa’nın yanı sıra Ba’dan da yararlanamayacağı 3 haftalık süreçte 18 yaşındaki oyuncusu Furkan Yaman’a özellikle kupa maçlarında şans verebilir.

Haberin Devamı