Gazete Vatan Logo
Galatasaray Bitmeyen büyük kâbus

Bitmeyen büyük kâbus

Aslan, 39 yaşındaki hocayla geçen sezon Beşiktaş, F.Bahçe, Trabzon ve Başakşehir’e yenilmişti. Bu sezon ise Kanarya ile berabere kalırken Fırtına’ya teslim olan Cimbom, turuncu-lacivertlilere de mağlup oldu

Bitmeyen büyük kâbus

G.SARAY, Igor Tudor yönetiminde ligin diğer büyükleri ve iki sezondur şampiyonluk savaşı veren Medipol Başakşehir’i yenememe serisine dün yeni bir halka ekledi. Hırvat çalıştırıcı yönetiminde geçen sezon F.Bahçe (1-0), Beşiktaş (1-0), Trabzonspor (2-0) ve Medipol Başakşehir’e (4-0) mağlup olan Cimbom, 2017-18’in geride kalan bölümünde bu rakiplerinin 3’üyle karşılaştı ve yine kazanamadı.

BEŞİKTAŞ 2 ARALIK’TA

9 haftada F.Bahçe’yi Türk Telekom Stadı’nda konuk eden Aslan 0-0’lık beraberlikle evinde 2 puan bırakmıştı. 10. haftada ise Trabzonspor’a konuk olan sarı-kırmızılılar, bordo-mavililere 2-1 yenilmekten kurtulamadı.

DÜN ise G.Saray, Medipol Başakşehir deplasmanına çıktı. Cimbom kazansa, önceki gün Teleset Mobilya Akhisar ile berabere kalan Beşiktaş ile farkı 7 puana, takipçisi turuncu-lacivertlilerle farkı ise 6 puana çıkaracaktı ama yine olmadı. Başakşehir Fatih Terim Stadı’ndan 5-1’lik sonuçla mağlup ayrılan Aslan, Beşiktaş ile de ligin 14. haftasında 2 Aralık’ta Vodafone Park’ta karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı