Gazete Vatan Logo
Futbol 90+4'te Kara'dağ' gibi patladık

90+4'te Kara'dağ' gibi patladık

Yine biz bitti demeden bitmedi... A Milli Takımımız Karadağ ile oynadığı özel maçı son saniye golü ile kazandı.

90+4'te Kara'dağ' gibi patladık

Ay-yıldızlılar, Euro 2016 öncesi Türkiye’deki son hazırlık maçında Karadağ’ı 90+4’te M.Topal’ın golüyle yendi. 2. yarıda ilk kez şans bulan 18 yaşındaki Emre Mor performansıyla gözdoldurdu.

FRANSA’YA hazırlanan A Milli Takım, 2. hazırlık maçında tek eksiği goldü dediğimiz anlarda maçı kopardı: 1-0. Şunu söyleyelim, Karadağ gibi karşımızda diri bir takım vardı ve fizik gücü bizi fazlasıyla zorladı. Hazırlık maçları malum eksi ve artıları görmek içindir. Arda’nın oynadıkça bu takımı ileriye taşıyacağını net gördük. Daha az bireysel hata yaptığımız karşılaşmada Burak’ın defans arkası koşularını (ama ofsayta yakalanmadan), Emre Mor’un kıvraklığını ve yeni yıldız adayı olacağını, Volkan Babacan’ın da şampiyonaya hazırım mesajını aldık. Kanatları daha çok kullanabilir ve daha çok duran top kazanabilirdik!

VOLKAN KALEDE DEVLEŞTİ

GOL için aceleciydik. 11’de hızlı çıktık. Ceza sahası içinde Arda ve Cenk verkaçı abartınca Cenk’in vuruşu kötü oldu. 36’da maçın en net pozisyonu yaşandı. Jovovic, sağ kanattan çıkardı, geriden gelen Beciraj köşeye ve sert vurdu, Volkan Babacan adeta kalede devleşerek bu zor topa hakim oldu. 45’te Oğuzhan atağı başlattı, Arda duvar oldu Oğuzhan’ın vuruşu auta gitti.

Haberin Devamı

MAÇ BÖYLE BİTMEZ

54’TE defansımız hazırlıksız yakalandı. Beciraj, Ahmet’i geçip dar açıdan vurdu, Volkan bir kez daha kurtardı. 60’da Arda oyuna yeni giren Burak’a harika bir defans arkası pası attı, Burak erken davranıp topu aşırttı, aut. 68’de Caner soldan bindirdi, önde Burak arkada Ozan topu gol olarak tamamlayamadı. 86’da Emre ok gibi fırlayıp vurdu, kaleci ve korner. 88’de Burak boş pozisyonu gol yapamadı. Uzatmanın son dakikasında Topal sahneye çıktı, bu maç böyle bitmez dedi: 1-0.